Τα Windows 10 έρχονται….!

Δημοσιεύθηκε σε Microsoft - Windows, News - από foivos την Πέμπτη, Οκτωβρίου 2nd, 2014 με 0 σχόλια

Όπως είχαμε πει, η Microsoft παρουσίασε προχτές την νέα έκδοση του δημοφιλούς  λειτουργικού της συστήματος Windows. Tελικά, ο αριθμός από το όνομα Windows 9 αντικαταστάθηκε από τον αριθμό 10! Με την παρουσίαση επιβεβαιώθηκε και η πολυπόθητη επιστροφή του μενού Start που η απουσία του είχε δυσαρεστήσει πολλούς με τα Windows 8.

Το νέο λειτουργικό όπως έγινε γνωστό το περιμένουμε επίσημα προς το τέλος του 2015 χωρις να έχει γίνει ακόμα γνωστό το κόστος. Οι ανυπόμονοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια γεύση του νέου λειτουργικού, από χτες μέσω του Windows Insider, ενός προγράμματος το οποίο σου κάνει μία ξενάγηση στο νέο λειτουργικό.

Τα Windows 10 ευελπιστούν να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε μεταξύ Windows 7 και Windows 8. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο  Joe Belfiore, αντιπρόεδρος της Microsoft με το νέο λειτουργικό η εταιρεία θέλει να δώσει το συναίσθημα στους χρήστες ότι οδηγούσαν ένα πρώτης γενιάς Toyota Prius ενώ τώρα με τα Windows 10 θα οδηγούν ένα Tesla Car. Επίσης ο Terry Myerson επικεφαλής για το τμήμα λειτουργικών της εταιρείας ανέφερε ότι τα Windows 10 είναι το πρώτο βήμα για μια νέας γενιάς Windows, που θα δώσουν νέες εμπειρίες στο χρήστη τόσο σε επίπεδο εργασίας, αλλά σε επίπεδο σύνδεσης και παιχνιδιού.

Πάρτε μια γεύση στο παρακάτω βίντεο παρουσίασης που κυκλοφόρησε: