Συνεργασία Samsung – LG για τις μπαταρίες των επόμενων συσκευών της Samsung.

Δημοσιεύθηκε σε Mobiles, News - από foivos την Πέμπτη, Οκτωβρίου 27th, 2016 με 0 σχόλια

samsung_lg_batΜετά το φιάσκο των μπαταριών στα νέα Samsung  Galaxy Note 7 οι οποίες ανατινάζονταν  – περνώντας φωτιά και θέτοντας τους καταναλωτές σε κίνδυνο, η Samsung ετοιμάζει συνεργασία με την LG για την δημιουργία των μπαταριών που θα εξοπλίσουν τις επόμενες συσκευές της.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο εταιρείες φαίνεται να προχωρά θετικά και όλα δείχνουν πως η έναρξη της συνεργασίας θα γίνει με το νέο έτος. Όπως γνωρίζουμε η LG είναι μία αρκετά αξιόπιστη εταιρεία η οποία στο παρελθόν έχει δώσει μπαταρίες και σε άλλες εταιρείες φορητών συσκευών οπότε κατέχει το σχετικό θέμα.

Δυστυχώς τα συμβάντα με τις ανατινάξεις μπαταριών στης νέες συσκευές της Samsung έχει δημιουργήσει μεγάλο πλήγμα στην εταιρεία κολοσσό η οποία έχει χάσει ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο από την αγορά και προσπαθεί να ανασυνταχθεί.

Ήδη η Samsung Κορέας ανακοίνωσε νέο πρόγραμμα αντικατάστασης για όσους αγόρασαν το Galaxy Note 7 στη χώρα το οποίο προβλέπει έκπτωση 50% για τις συσκευές Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge καθώς και δωρεάν αναβάθμιση στο Galaxy S8 ή το Galaxy Note 8 όταν αυτά κυκλοφορήσουν το 2017. Για τις υπόλοιπες χώρες (Αμερική – Ευρώπη) δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικά με το πρόγραμμα αντικατάστασης προς το παρόν.