Ο εκρηκτικός χαρακτήρας της Samsung συνεχίζετε και στα πλυντήρια!!!

Δημοσιεύθηκε σε News - από foivos την Τετάρτη, Νοεμβρίου 9th, 2016 με 0 σχόλια

samsung_wash_maschinesΦαίνεται ότι η Samsung έχει αρκετά προβλήματα την τελευταία χρονιά με αποτυχημένες κυκλοφορίες προϊόντων τα οποία όχι απλά δεν λειτουργούν αλλά έχουν την τάση να ανατινάζονται! Έτσι μετά τις εκρήξεις λόγω ελαττωματικών μπαταριών στα Samsung Galaxy Note 7 φαίνεται ότι και τα πλυντήρια της έχουν ανάλογο θέμα.

Μετά από ανακοίνωση της CPSC (Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων της Αμερικής) η Samsung κάνει ανάκληση 2.800.000 πλυντηρίων λόγω «υπερβολικής δόνησης» των συγκεκριμένων συσκευών (σε 700 περιπτώσεις) η οποία προκάλεσε τραυματισμό σε 9 περιπτώσεις μετά από αποκόλληση του επάνω κομματιού της συσκευής από το υπόλοιπο πλυντήριο κατά τη χρήση. Ο λόγος που συνέβη αυτό οφείλεται σε λάθος σχεδίαση κατά την κατασκευή του και έτσι το επάνω κομμάτι των προβληματικών συσκευών δεν ήταν αρκετά σφαλισμένο.

Η Samsung απολογήθηκε και ανακοίνωσε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η μείωση του κινδύνου των καταναλωτών και προσφέρει στους πελάτες κατά το δυνατόν ευκολότερες και πιο απλές επιλογές για την αντιμετώπιση του προβλήματος ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ανάκλησης που αφορούν 34 μοντέλα που πωλήθηκαν μεταξύ 03/2011 έως και 11/2016. Οι επιλογές που δίνει η Samsung στους πελάτες είναι είτε η δυνατότητα επισκευής της συσκευής, είτε η απόκτηση ενός νέου πλυντηρίου δωρεάν με εγκατάσταση ή ακόμα και η επιστροφή των χρημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάκληση μπορείτε να δείτε εδώ .