OnePlus 3T έρχεται η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας!!!

Δημοσιεύθηκε σε Mobiles, News - από foivos την Παρασκευή, Νοεμβρίου 18th, 2016 με 0 σχόλια

Πολλά είχαν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για το OnePlus 3T! Πρόκειται για την νέα συσκευή της γνωστής εταιρείας από την Κίνα που έχει κερδίσει πολλές καρδιές ανά τον κόσμο. Επιτέλους λοιπόν πριν μερικές ημέρες είχαμε και την επίσημη παρουσίασή του. Δείτε παρακάτω το διαφημιστικό video για την παρουσίαση.

Η συσκευή έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών Optic AMOLED στα 1920x1080 pixels και δύο κάμερες (εμπρός – πίσω) στα 16 Mpixels με υποστήριξη 4K video και HDR για την πίσω. Στην καρδιά του θα χτυπά ο Snapdragon821 στα 2.35GHz τον οποίο θα βοηθούν 6GB RAM. Η συσκευή θα έρχεται σε δύο εκδόσεις με χώρο 64GB και στα 128GB. Η μπαταρία της συσκευής θα είναι στα 3400mAh η οποία θα υποστηρίζει τεχνολογία Dash charge που υπόσχεται λειτουργία  μίας (1) ημέρας με μισή ώρα φόρτιση!!!

Όπως προστάζει η «νέα μόδα» στο βασικό button θα έχει και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για εύκολο ξεκλείδωμα ενώ το λειτουργικό θα είναι βασισμένο σε Android 6.0 Marshmallow (φυσικά μέσα από την τροποποιημένη έκδοση που προσφέρει το OxygenOS) . Όσο αφορά τα χρώματα της συσκευής θα είναι δύο, Gunmetal και  Soft Gold (μπορείτε να τα κάνετε ένα preview στην επίσημη σελίδα της Oneplus μαζί με τα γενικά Tech Specs),

Η συσκευή ξεκινά την παρουσία της πρώτα φυσικά στην Αμερικανική αγορά στις 22/11 με κόστος τα 439$  ενώ πρόκειται να ξεκινήσει η διάθεσή της και στην Ευρώπη στις 28/11 με αρχικό κόστος τα 439€.