Η Huawei συνεχίζει δυναμικά στον χώρο των mobile συσκευών με το Huawei Mate 9 και το νέο SOC Kirin 960.

Δημοσιεύθηκε σε Mobiles, News - από foivos την Τρίτη, Οκτωβρίου 11th, 2016 με 0 σχόλια

kirin960H Huawei, είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο των mobile συσκευών και συνεχίζει να εκπλήσσει την αγορά με τις δημιουργίες της! Ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το κύρος της τα τελευταία χρόνια, καθώς και η Google την επέλεξε σαν επίσημο κατασκευαστή για το τελευταίο Nexus phone προχωρά με ανοδική πορεία χωρίζοντας και άλλο το κομμάτι της αγοράς που κατείχαν μέχρι τώρα άλλες εταιρείες του χώρου. Έτσι η αρχή για το επόμενο βήμα της γίνεται στις 19 Οκτωβρίου με μία ειδική εκδήλωση όπου πρόκειται να παρουσιάσει το νέο τις SOC chipset Kirin 960.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο SOC θα διαθέτει τεχνολογία κατασκευής τα 16nm, θα υποστηρίζει το πρότυπο Cat12 και το CPU θα είναι Octa-core με 4 Cortex-A73 και 4 Cortex-A53 πυρήνες. Φυσικά στο event θα αποκαλυφθούν περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο SOC ώστε να επιβεβαιώσουμε τα παραπάνω.

huawei_mate_9_10Στο δεύτερο σκέλος η εταιρεία έχει προγραμματίσει στις 03 Νοεμβρίου να παρουσιάσει το νέο διαμάντι της ναυαρχίδας της με το όνομα Huawei Mate 9. Το νέο θηριάκι της εταιρείας θα είναι και αυτό που θα φορέσει πρώτο το συγκεκριμένο chipset  Kirin 960. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν η συσκευή θα έχει οθόνη IPS-NEO, 16M colors, 6 ιντσών και ανάλυσης 1080 x 1920 pixels (367ppi) με Gorilla Glass 4. Φυσικά όπως είπαμε θα φορά το νέο Octa-core Kirin 960 chipset χρονισμένο στα 2.6 Ghz. Οι εκδόσεις σύμφωνα με την χωρητικότητα όπως αναφέρουν οι φήμες θα είναι με μνήμη 64/128 GB και με 4GB RAM ή 256GB χώρου και 6GB RAM. Το Huawei Mate 9 ακόμα θα φορά διπλή κάμερα στα 20Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και όπως και το Huawei P9 θα φέρει επίσημα την υπογραφή της Leica. Τέλος αναμένεται να έρθει Out of the box με το νέο Android 7.0 Nougat.

Περιμένουμε λοιπόν τα αντίστοιχα event που θα επιβεβαιώσουν ή θα απορρίψουν τις φήμες τις επόμενες ημέρες.