Youtube Go – Κατεβάστε, Μοιραστείτε και Παρακολουθήστε offline video από το Youtube.

Δημοσιεύθηκε σε News - από foivos την Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29th, 2016 με 0 σχόλια

youtube_go_1Ως γνωστό το Youtube ανήκει εδώ και αρκετά χρόνια στη Google. Πρόσφατα λοιπόν η Google ανακοίνωσε μία νέα εφαρμογή επάνω στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Το όνομά της θα είναι YouTube Go και θα επιτρέπει στον κάθε χρήστη να κατεβάζει, να μοιράζεται και να παρακολουθεί υλικό της υπηρεσίας ακόμα και όταν βρίσκεται offline.

Μέσω της εφαρμογής αυτής η Google θέλει να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη χρήση της υπηρεσίας και να βοηθήσει όσους δεν έχουν την δυνατότητα γρήγορης σύνδεσης ή εύκολης πρόσβασης στο διαδίκτυο. Έτσι ο χρηστής με την εν λόγω εφαρμογή θα μπορεί να κατεβάσει video σε χαμηλότερη ανάλυση ώστε να γίνεται γρηγορότερα η προβολή και να το αποθηκεύει στη συσκευή του εξοικονομώντας χώρο.

youtube-go-all

Στη συνέχεια η εφαρμογή θα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα, να μοιράζονται με άλλους χρήστες που βρίσκονται κοντά το υλικό που έχουν κατεβάσει με τη χρήση ασύρματης τεχνολογίας όπως ( π.χ. Bluetooth, NFC, κλπ) χωρίς να χρειάζεται οι πρώτοι να καταναλώνουν και να χρεώνονται δεδομένα για την αποστολή των αρχείων.

Η τελική έκδοση της εφαρμογής αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα τους επόμενους μήνες.