Η Microsoft παρουσιάζει τα νέα Windows.

Δημοσιεύθηκε σε Microsoft - Windows, News - από foivos την Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18th, 2014 με 0 σχόλια

Ενώ όπως είχε ανακοινωθεί μέχρι τώρα η κυκλοφορία του νέου λειτουργικού αναμένεται για την άνοιξη του 2015, ωστόσο η Microsoft αποφάσισε να κάνει νωρίτερα την πρώτη παρουσίαση του νέου της λειτουργικού.

Έτσι αφού έστειλε προσκλήσεις στα Αμερικανικά μέσα, αποφάσισε να παρουσιάσει στο κοινό το νέο λειτουργικό της σύστημα Windows 9 στις 30 Σεπτεμβρίου 2014 στο San Francisco. Η συνέντευξη τύπου που θα ακολουθήσει, έχει σαν τίτλο «Τι έρχεται στα Windows και τις επιχειρήσεις» ή τουλάχιστον έτσι αναφέρουν οι προσκλήσεις. Τις επόμενες ημέρες μετά την παρουσίαση, η δοκιμαστική έκδοση του λειτουργικού θα είναι διαθέσιμη για τους Developers που θα θελήσουν να το δοκιμάσουν.

Με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, στα νέα Windows θα δούμε την επαναφορά του περιβόητου μενού «Start» το οποίο καταργήθηκε με τα Windows 8, καθώς και ένα νέο κέντρο ειδοποιήσεων μέσα από το οποίο ο οποίο ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει τις νέες ενημερώσεις των προγραμμάτων που χρησιμοποιεί στο υπολογιστή του.

Τέλος οι νέες βελτιώσεις θα αφορούν το περιβάλλον του λογισμικού το οποίο όπως αναφέρουν πηγές έχει δοθεί ιδιαίτερο βάρος ώστε να γίνει ακόμα πιο φιλικό προς τον χρήστη. Περιμένουμε με αγωνία την πρώτη παρουσίαση!