Μόνο για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου! Εντυπωσιάστε το σύντροφό σας με ένα ρομαντικό δείπνο για δύο με θέα τον Σαρωνικό, ένα μπουκάλι σαμπάνια, μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα και διαμονή με πλούσιο πρωινό στο Galaxy Hotel στον Άλιμο!

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Τετάρτη, Φεβρουαρίου 5th, 2014 με 0 σχόλια

Εσείς τι δώρο έκπληξη θα κάνετε φέτος για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Προλάβετε τώρα το υπέροχο πακέτο προσφοράς για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από το ξενοδοχείο «Galaxy Hotel» στον Άλιμο με θέα το Σαρωνικό και μόνο με την αγορά του παρόντος κουπονιού!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μία διανυκτέρευση για δύο άτομα, σε δίκλινο δωμάτιο για την Παρασκευή 14/02, που είναι και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
  • Μία ανθοδέσμη με 7 κόκκινα τριαντάφυλλα για να χαρίσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο.
  • Ένα υπέροχο δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.
  • Ένα μπουκάλι εγχώρια σαμπάνια για να γευτείτε με το ταίρι σας.
  • Πλούσιο πρωινό για να ξεκινήσετε ευχάριστα την ημέρα σας το επόμενο πρωί.

Για να δείτε φωτογραφίες και σχόλια σχετικά με το ξενοδοχείο ή για να δείτε τιμές και να κάνετε κράτηση χωρις την αγορά της προσφοράς πατήστε εδώ (Οι τιμές του συνδέσμου δεν ισχύουν για το εορταστικό πακέτο του Αγίου Βαλεντίνου).

Ένα υπέροχο δώρο που θα κάνει μοναδική μία ξεχωριστή ημέρα σαν κι αυτή!

  • Και επειδή ακολουθεί Σάββατο… αν επιλέξετε να αγοράσετε και δεύτερο κουπόνι για να μείνετε ακόμη μια βραδυά, εμείς σας κάνουμε δώρο 20€ (Αρκεί να γράψετε στα σχόλια της προσφοράς πως τα περάσατε και θα σας επιστρέψουμε τα 20€ στο «πορτοφόλι″ σας)

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>