12€ για ένα Format υπολογιστή (σταθερού ή φορητού) που περιλαμβάνει, εγκατάσταση Windows και Αntivirus, βασικών προγραμμάτων και έλεγχο καλής λειτουργίας από τους ειδικούς του είδους στο «Computer Doctor» στην καρδιά της Αθήνας. Αρχική αξία 40€.

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Παρασκευή, Απριλίου 4th, 2014 με 0 σχόλια

Ο υπολογιστής σας δεν συμπεριφέρεται όπως παλιά! Έχει αρχίσει να κολάει, να πετά ανεπιθύμητα μηνύματα με σφάλματα ή ακόμα και κάποιοι από εσάς από λάθος χειρισμό κατορθώσατε να μην μπαίνει πλέον στα Windows!!!

Μην ανησυχείτε για τίποτα! Οι έμπειροι τεχνικοί του Computer Doctor είναι εδώ για εσάς, με μια μοναδική προσφορά είτε πρόκειται για το laptop είτε για τον σταθερο υπολογιστή σας! Αγοράστε τώρα το κουπόνι των 12€ και δώστε ξανά ζωή στο μηχάνημά σας!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

1) Ένα Format του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή (είτε είναι σταθερός είτε φορητός).
2) Εγκατάσταση Antivirus.
3) Εγκατάσταση βασικών προγραμμάτων.
4) Έλεγχο καλής λειτουργίας του μηχανήματος.

Εάν απλά χρειάζεστε έναν προληπτικό έλεγχο και μία συντήρηση του λειτουργικού σας, ή κολήσατε κάποιον ιό και θέλετε να τον καθαρίσετε από το μηχάνημά σας, δεν έχετε παρά να δείτε την σχετική προσφορά όπου με  6€ μπορείτε να έχετε έναν καθαρισμό από ιούς, έλεγχο καλής λειτουργίας και βελτιστοποίηση του συστήματος του υπολογιστή σας, μαζί με εγκατάσταση antivirus, καθαρισμό της registry και αφαίρεση των άχρηστων παλαιών προγραμμάτων που τον καθυστερούν.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>