49€ για ένα διήμερο για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι, πρωινό και late check out, θέα την Κοιλάδα των Τεμπών και ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα από το ξενοδοχείο «Hotel Kouria» στο παραδοσιακό ορεινό χωριό Αμπελάκια Λάρισας! Αρχική αξία 99€.

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Τρίτη, Ιανουαρίου 21st, 2014 με 0 σχόλια

Ζήστε ένα μοναδικό 2ήμερο σε ένα από τα πιο παραδοσιακά και ορεινά μέρη της Ελλάδας! Το ξενοδοχείο «Hotel Kouria» σας καλωσορίζει στους χώρους του, με μία υπέροχη προσφορά σε έναν από τους πιο όμορφους ορεινούς προορισμούς με την αγορά του κουπονιού των 49€!

Η Προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ενα διήμερο (1 διανυκτέρευση) για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι (δωμάτιο με τζάκι κατόπιν διαθεσιμότητας) και πανοραμική θέα την πανέμορφη Κοιλάδα των Τεμπών.
  • Ένα μπουκάλι κρασί αξίας 25€ για το καλωσόρισμα σας στο ξενοδοχείο
  • Πρωινό – μπουφέ στο χώρο του ξενοδοχείου.
  • Late Check Out κατόπιν διαθεσιμότητας στο Ξενοδοχείο!

Φυσικά εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο μπορείτε να αγοράσετε όσα κουπόνια επιθυμείτε ώστε να παρατείνετε την διαμονή σας για τις ημερομηνίες που επιθυμείτε! Αν για παράδειγμα επιθυμείτε να μείνετε για ένα 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) θα πρέπει να αγοράσετε 3 κουπόνια.

Για να δείτε φωτογραφίες και σχόλια σχετικά με το ξενοδοχείο  πατήστε εδώ.

Συνδιάστε τη διαμονή σας:

Εκτός ξενοδοχείου ο επισκέπτης σε λίγα μόλις λεπτά μπορεί να απολαύσει έναν όμορφο περίπατο με ξενάγηση στο χωριό ή οργανωμένη πεζοπορία, ορειβασία, canyoning, mountain bike, ιππασία, rafting, κανό καθώς επίσης και καγιάκ.

Ελάτε κοντά μας και απολαύστε τις ανέσεις που παντρεύουν το σύγχρονο με το παραδοσιακό!

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>