50€ για μια τετράδα ελαφρώς μεταχειρισμένων ελαστικών 13»-15» ή 100€ για μια τετράδα ελαφρώς μεταχειρισμένων ελαστικών 16»-18» από την εταιρεία Μέμμος Κ&Μ για να οδηγείτε με ασφάλεια χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Επειδή εσείς μας το ξαναζητήσατε!!!

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Πέμπτη, Δεκεμβρίου 19th, 2013 με 0 σχόλια

Δύσκολη εποχή για να αγοράσετε καινούρια ελαστικά! Κοστίζουν και τα χρήματα δεν σας περισσεύουν! Από το νόμο όμως και από θέμα προσωπικής ασφάλειας δεν μπορείτε να κυκλοφορείτε με φθαρμένα ελαστικά! Αντικαταστήστε τώρα τα φθαρμένα ελαστικά του αυτοκινήτου σας χωρίς να ξοδέψετε μια μικρή (ή και μεγάλη) περιουσία, αντικαθιστώντας τα με ελαφρώς μεταχειρισμένα στην ποιό προνομιακή τιμή από την εταιρεία Μέμμος Κ&Μ και μόνο με την αγορά του παρόντος κουπονιού των 50€.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Με την αγορά ενός κουπονιού: Αντικατάσταση των τεσσάρων παλαιών ελαστικών σας από 13» – 15» ίντσες (οποιασδήποτε διάστασης) με νέα ελαφρώς μεταχειρισμένα.
  • Με την αγορά 2 κουπονιών: Αντικατάσταση των τεσσάρων παλαιών ελαστικών σας από 16» – 18» (οποιασδήποτε διάστασης) με νέα ελαφρώς μεταχειρισμένα.

-Στην προσφορά περιλαμβάνεται το κόστος εργασιών για την αφαίρεση των παλαιών ελαστικών και την τοποθέτηση των νέων ελαστικών σας.
-Τα ελαστικά συνοδεύονται με ένα μήνα εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς.
-Οι αγοραστές του κουπονιού δικαιούνται επιπλέον έκπτωση 30% για ευθυγράμμιση του αυτοκινήτου.

Αντικαταστήστε τώρα τα παλαιά και φθαρμένα σας ελαστικά, εξοικονομήστε χρήματα και οδηγήστε με ασφάλεια εσάς και την οικογένειά σας στον προορισμό της!

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>