Μεγάλο event της Google στην Θεσσαλονίκη! Αναμένεται παρουσίαση των νέων Smart Glasses!

Δημοσιεύθηκε σε Uncategorized - από foivos την Πέμπτη, Νοεμβρίου 7th, 2013 με 0 σχόλια

Στις 7 με 10 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί το «Google DEVFEST» στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου «Helexpo» Θεσσαλονίκης, και το οποίο θα φιλοξενήσει κοινότητα προγραμματιστών για την παρουσίαση προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας καθώς επίσης θα παρευρεθούν και σημαντικοί ομιλητές από το χώρο της πληροφορικής.
Σαν αποκορύφωμα του event αναμένουμε την παρουσίαση των Google Smart Glasses (Google Glass) για τα οποία πολλά έχουν γραφτεί και πολλά έχουμε δει κατά καιρούς! Η εταιρεία στο συγκεκριμένο event όπως ανακοινώθηκε επιδιώκει να αναδείξει τα οφέλη της χρήσης της σύγχρονης τεχνολογίας για επιχειρηματίες, στελέχη ιδιωτικών και κυβερνητικών οργανισμών, ακαδημαϊκούς και τεχνοκράτες, με στόχο όμως πάντα τους προγραμματιστές.
Το event θα απαρτίζουν δύο βασικά προγράμματα:
•    Το «Tech Talks», όπου θα είναι οι ομιλίες για τις τελευταίες εξελίξεις και τις τάσεις της τεχνολογίας.
•    Και το «Workshops», που θα είναι εργαστήρια με σκοπό τη δημιουργία προϊόντων πάνω στις τεχνολογίες αυτές.
Για την διοργάνωση έχουν προσκληθεί να μιλήσουν στελέχη από την κοινότητα της Google, όπως ο Cuneyt Unar ο οποίος είναι και ο επικεφαλής «Mobile Partnership» στα γραφεία της Google στο Δουβλίνο, καθώς και ο Martin Pelant που επιτελεί  «Google Glass Explorer» και προγραμματιστής για το λειτουργικό σύστημα Android.
Αξίζει να πούμε πως τα «Google DEVFEST» είναι σημαντικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο από τους προγραμματιστές της Google και φιλοξενείτε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα event ανα τον κόσμο από εδώ.