45€ για ένα διήμερο για δύο (2) έως τρία (3) άτομα και ένα παιδί έως 3 ετών δωρεάν σε πολυτελή σουίτα με υδρομασάζ, στο «Manessis Hotel» στον Πόρο! Μόλις 1ώρα μακρυά από την Αθήνα με το Δελφίνι. Αρχική αξία 100€.-Έκπτωση 55%.

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Τρίτη, Νοεμβρίου 26th, 2013 με 0 σχόλια

Αποδράστε από το άγχος της πόλης μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μόλις μία ώρα μακριά από την Αθήνα (με ιπτάμενο δελφίνι) ! Το ξενοδοχείο «Manessis Hotel» στον Πόρο περιμένει να σας φιλοξενήσει μόνο με 45€ ανα διανυκτέρευση σε μια πολυτελή Σουίτα χωρητικότητας έως 3 ατόμων με τη χρήση του παρόντος κουπονιού!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα διήμερο (1 διανυκτέρευση) σε πολυτελή Σουίτα έως τριών ατομων (Η σουίτα διαθέτει διπλό κρεβάτι, και καναπέ ο οποίος μετατρέπετε σε κρεβάτι και μπορεί να κοιμηθεί το 3ο άτομο). Επίσης η σουίτα διαθέτει υδρομασάζ.
  • Ένα παιδί έως 3 ετών Δωρεάν (Εφόσον κοιμηθεί στο κρεβάτι των γονιών του).
  • Late Check Out 16.00 κατόπιν διαθεσιμότητας σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο.

Φυσικά μπορείτε να αγοράσετε πολλαπλά κουπόνια για εσάς και τους φίλους σας ώστε να παρατείνετε όσο επιθυμείτε την διαμονή σας εφόσον πάντα, υπάρχει διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο. Αν για παράδειγμα επιθυμείτε να παραμείνετε για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) θα πρέπει να αγοραστούν αντίστοιχα 3 κουπόνια.

*Εφόσον επιθυμείτε να διανυκτερεύσετε μόνο ένα βράδυ μπορείτε να κάνετε χρήση ενός μόνο κουπονιού όλη την εβδομάδα έως και για διανυκτέρευση την Παρασκευή! Για να διανυκτερεύσετε Σαββατοκύριακο, (διανυκτέρευση Σάββατο βράδυ) θα πρέπει υποχρεωτικά να αγοραστούν 2 κουπόνια, δηλαδή να κλείσετε το δωμάτιο για δύο διανυκτερεύσεις (3ήμερη διαμονή).

Για να δείτε τις τιμές χωρίς το κουπόνι, φωτογραφίες και σχόλια σχετικά με το ξενοδοχείο πατήστε εδώ.

Για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα την περίοδο που σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε στο 210 6179878).

Ελάτε να ζήσετε μαζί μας τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής σας

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>