33€ για μια μηνιαία συνδρομή Aqua Aerobic σε θερμαινόμενη πισίνα και μαζί συνδρομή γυμναστηρίου με ελεύθερη χρήση όλων των οργάνων, στο γυμναστήριο «Your Balance» μαζί με ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή! Αρχική αξία 65€.

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Παρασκευή, Νοεμβρίου 22nd, 2013 με 0 σχόλια

Γνωρίστε το Aqua Aerobic; Κάψτε θερμίδες τώρα με την Αερόβια Υδρογυμναστική (Aqua Aerobic) μέσα από την καταπληκτική προσφορά του γυμναστηρίου «Your Balance» στην Αργυρούπολη! Απολαύστε κι εσείς ένα μηνιαίο πρόγραμμα Aqua Aerobic μαζί με μία μηνιαία συνδρομή γυμναστηρίου αγοράζοντας το παρόν κουπόνι των 33€ και εγγραφή στο γυμναστήριο ΔΩΡΕΑΝ.

Τι είναι το Aqua Aerobic: Με το Aqua Aerobic μπορείτε να αθληθείτε μέσα στο νερό, χωρίς να επιβαρύνετε τα οστά, τις αρθρώσεις, τους συνδέσμους και τους μύες σας, αποφεύγοντας έτσι πιθανούς τραυματισμούς. Θα κάψετε θερμίδες, θα σφίξετε και θα αδυνατήσετε διασκεδαστικά!!! Μέσα από το πρόγραμμα αερόβιας άσκησης στο νερό δίνετε τη δυνατότητα στο σώμα σας να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη με το λιγότερο δυνατό κόπο. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως λόγω της βοήθειας της άνωσης του νερού, κάτι που σας επιτρέπει περισσότερες επαναλήψεις, δίχως να νιώθετε την έντονη κούραση και εξάντληση που επιφέρουν άλλες ασκήσεις!

Η προσφορά με την αγορά του κουπονιού των 33€ περιλαμβάνει:

  • Μία μηνιαία συνδρομή γυμναστηρίου για το πρόγραμμα τουAqua Aerobic.
  • Επιπλέον μία μηνιαία συνδρομή γυμναστηρίου με ελεύθερη χρήση όλων των οργάνων γυμναστικής στο γυμναστήριο (όργανα, ελεύθερα βάρη, ποδήλατα, διάδρομοι κλπ).
  • Ελεύθερη χρήση της σάουνας του γυμναστηρίου.
  • Δωρεάν εγγραφή
  • Έκδοση προγράμματος άθλησης ανάλογα με τον στόχο που επιθυμείτε να επιτύχετε (γράμμωση, μυϊκός όγκος, απώλεια βάρους, συντήρηση κλπ).
  • Ειδικά προγράμματα με εξειδικευμένη γυμναστική για εγκύους και ηλικιωμένους για να μην χάνετε ποτέ την φόρμα σας.
  • Ειδικά προγράμματα εξειδικευμένης άσκησης για αθλητές.

Είμαστε κοντά σας και σας βοηθάμε να φτάσετε την φυσική σας κατάσταση στα επίπεδα που θέλετε, πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>