15.80€ για έξι (6) μηνιαίους φακούς επαφής «Sofclear 55 UV», που προσφέρουν αίσθηση γυμνού οφθαλμού για να μην καταλαβαίνετε ότι τους φοράτε και προστασία από την UV ακτινοβολία, μαζι με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση σε όλη την Ελλάδα! Αρχική αξία 34.9€.

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Κυριακή, Νοεμβρίου 17th, 2013 με 0 σχόλια

Επειδή η όραση είναι σημαντική για όλους, η εταιρεία «Celestia Enterprises Inc» είναι κοντά σας με μία υπέροχη προσφορά! Αποκτήστε τώρα τους καταπληκτικούς φακούς «Sofclear 55 UV» στην προνομιακή τιμή των 15.80€ μαζί με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στο χώρο σας. Μία καταπληκτική προσφορά αρχικής αξίας 34.90€.

Η προσφορά με την αγορά του παρόντος κουπονιού περιλαμβάνει:

-Έξι (6) Μηνιαίους φακούς «Sofclear 55 UV» με δωρεάν παράδοση στο χώρο σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε μετά την αγορά του κουπονιού, είναι να συμπληρώσετε την φόρμα παραγγελίας που θα βρείτε εδώ και να την στείλετε με ένα email, στο email που αναγράφεται μέσα στη φόρμα! (Χρόνος παράδοσης: 3 – 5 ημέρες με εταιρεία Courier).

Σχετικά με τους φακούς:

Ο φακός «Sofclear 55 UV» προσφέρει αίσθηση γυμνού οφθαλμού και προστασία από την UV ακτινοβολία!

Ο ασυναγώνιστα άνετος φακός επαφής Sofclear 55UV προσφέρει στον χρήστη τέλεια εφαρμογή, διακράτηση υγρασίας, εναλλαγή δακρύων και οπτική οξύτητα. Έχοντας την τεχνογνωσία πως οι πιο άνετοι φακοί πρέπει να καλύπτουν πλήρως και συγκεντρικά τον κερατοειδή, δημιουργήθηκαν οι φακοί επαφής Sofclear 55UV– ο φακός που προσφέρει αίσθηση γυμνού οφθαλμού.

Οι φακοί επαφής Sofclear 55 UV κατασκευάζονται ώστε ο χρήστης να μην αισθάνεται καθόλου ότι φοράει φακούς επαφής. Ο φακός είναι τόσο άνετος ώστε χρήστης καταλαβαίνει ότι φοράει φακούς επειδή βλέπει τέλεια. Το μυστικό της ασυναγώνιστης άνεσης των φακών επαφής Sofclear 55 UV είναι ο σχεδιασμός των  άκρων του φακού.

Οι μαλακοί φακοί επαφής Sofclear 55 UV έχουνε σχεδιαστεί για συχνή αντικατάσταση από τον χρήστη. Διατηρούνται υγροί όλη την ημέρα διασφαλίζοντας το υψηλότερο ποσοστό απόδοσης και ανθεκτικότητας.  Έχουνε ελαφριά γαλάζια απόχρωση για διευκόλυνση στον χειρισμό και επιτρέπουν στον χρήστη να απολαμβάνει την αίσθηση γυμνού οφθαλμού απολαμβάνοντας ταυτόχρονα προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV –φίλτρο).

Κάθε φακός επαφής Sofclear 55UV κατασκευάζεται προσεκτικά παρέχοντας την απαιτούμενη ελευθερία κινήσεων στο μάτι. Αυτό διασφαλίζει την ύγρανση του φακού και την εναλλαγή των δακρύων μέσα στον φακό, αυξάνοντας την άνεση και προστατεύοντας την υγεία του ματιού.

Το μυστικό της ασυναγώνιστης άνεσης των φακών επαφής Sofclear 55 UV πηγάζει από την τεχνογνωσία του οίκου Gelflex στην κατασκευή και στον σχεδιασμό φακών επαφής:

  • Οι φακοί Sofclear 55 UV κατασκευάζονται από  υψηλής ποιότητας Methafilcon A.
  • Διαθέτουνε 55% νερό ώστε να διασφαλίζεται ότι ο φακός θα παραμένει υγρός όλη την διάρκεια της ημέρας.
  • Η τεχνολογία “Radial Edge” του οίκου Gelflex παρέχει ασυναγώνιστη άνεση  ώστε ο φακός Sofclear 55 UV  να προσφέρει την αίσθηση γυμνού οφθαλμού.
  • Η επιφάνεια του φακού έχει άριστη διαβρεκτικότητα  προάγοντας την άνεση και την υγεία του ματιού του χρήστη.
  • Διαθέτουν φίλτρα UV για την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.
  • Διορθώνουν τον αστιγματισμό  έως 1,0 διοπτρία

Τεχνικές Προδιαγραφές:

Διαθέσιμες Διοπτρίες: -0.5 έως -6.0 σε βήμα 0.25 και -6.5 έως -10.0 σε βήμα 0.5

Διάμετρος (DIA): 14.3

Καμπυλότητα (BC): 8.6

Υλικό: GFM (Methafilcon A 45%, water 55%), Blue Handling Tint

Συσκευασία: 6 τεμάχια ανά κουτί

Made and Packed by Gelflex in AUSTRALIA.

Εσείς ακόμα φοράτε συνηθισμένους  φακούς επαφής;;;;

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>