12€ για ένα χαλαρωτικό full body μασάζ με αιθέρια έλαια διάρκειας 60 λεπτών ή ένα θεραπευτικό μασάζ 30 λεπτών για πλάτη, αυχένα, κεφαλή και ξεμπλοκάρισμα νεύρων με πιέσεις διάρκειας 30λεπτών! Αρχική αξία 60€. -Έκπτωση 80%

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Σάββατο, Νοεμβρίου 30th, 2013 με 0 σχόλια

Ξεχάστε τους σωματικούς πόνους και την ένταση που προκαλούν το στρες και το άγχος μιας έντονης μέρας! Το κέντρο αισθητικής «Studio Femeles» στην καρδιά της Θεσσαλονίκης είναι εδώ για να σας ανακουφίσει από τους πόνους και την ένταση της μέρας με μία ακόμα όμορφη και χρήσιμη προσφορά και μόνο με την αγορά του κουπονιού των 12€!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα χαλαρωτικό Full Body massage (μασάζ σε όλο το σώμα), διάρκειας 60 λεπτών (1 ώρα), με αιθέρια έλαια από πορτοκάλι, λεβάντα και Ylang Ylang, που χαρίζει ξεκούραση χαλάρωση και ευεξία αποβάλλοντας το άγχος, το στρες και την ένταση της καθημερινότητας

ή εναλλακτικά

  • Ένα (1) θεραπευτικό μασάζ διάρκειας 30 λεπτων (μισή ώρα), που περιλαμβάνει τις περιοχές: της πλάτης, του αυχένα, της κεφαλής καθως και ξεμπλοκάρισμα των νεύρων που προκαλούν τις περισσότερες φορές τους μυοσκελετικούς πόνους.

Η υγεία, η ευεξία και η ελευθερία κινήσεων είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινής ζωής. Εμείς φροντίζουμε να είστε πάντα στην καλυτερη δυνατή κατάσταση ώστε να μπορείτε να αποδίδεται τα μέγιστα στην καθημερινότητά σας!

Για εσάς που επιθυμείτε να κάνετε και έναν καθαρισμό προσώπου με την σύγχρονη μέθοδο των υψίσυχνων υπερήχων πατήστε εδώ!

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>