30€ για ένα διήμερο για δύο άτομα και ένα παιδί έως 3 ετών δωρεάν σε εξοπλισμένο διαμέρισμα λίγα μόλις μέτρα μακριά από την θάλασσα, στο συγκρότημα δωματίων «Φοινικούς Μούσες» στη Φοινικούντα Μεσσηνίας. Αρχική τιμή 49€.

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Σάββατο, Αυγούστου 24th, 2013 με 0 σχόλια

Οι διακοπές δεν έχουν τελειώσει ακόμα! Η Φοινικούντα, ένα από τα διασημότερα θέρετρα της Πελοπονήσου σας περιμένει! Το συγκρότημα «Φοινικούς Μούσες» μέσα στην πόλη της Φοινικούντας είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί στα επιπλωμένα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. το οποίο απέχει μόλις ένα λεπτό με τα πόδια από την θάλασσα.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 30€ για ένα διήμερο (1 διανυκτέρευση) σε δίκλινο διαμέρισμα και δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 3 ετών. Φυσικά μπορείτε να αγοράσετε πολλαπλά κουπόνια για εσάς και τους φίλους σας ώστε να παραμείνετε όσο επιθυμείτε εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο. Αν για παράδειγμα επιθυμείτε να παραμείνετε 5 ημέρες (4 διανυκτερεύσεις) θα πρέπει να αγοραστούν αντίστοιχα 4 κουπόνια.
  • Late Check Out (Κατόπιν συννενόησης με το ξενοδοχείο).

Πριν την αγορά του κουπονιού επικοινωνήστε στο 210 6179878 για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα την περίοδο που σας ενδιαφέρει.

Για να δείτε ενδεικτικές τιμές (χωρίς την προσφορά), φωτογραφίες αλλά και σχόλια σχετικά με το ξενοδοχείο πατήστε εδώ.

*Τα διαμέρισματα διαθέτουν εξοπλισμένη μικρή κουζίνα και πρόσβαση σε επιπλωμένη βεράντα. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Περιλαμβάνουν κλιματισμό, τηλεόραση και η μικρή κουζίνα παρέχει καφετιέρα, φρυγανιέρα για να απολαύσετε το πρωινό ή το σνακ σας καθώς και μίνι ψυγείο.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>