Πρόσφατο Update της Microsoft για τα Windows μπλοκάρει βίντεο στο YouTube και σε παιχνίδια.

Δημοσιεύθηκε σε Microsoft - Windows - από foivos την Τρίτη, Ιουλίου 30th, 2013 με 0 σχόλια
Ο υπερβολικός ζήλος για ασφάλεια στα «Windows» δημιούργησε άλλο ένα πρόβλημα στη Microsoft. Τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με πολλές αναφορές χρηστών, παρατηρήθηκε ότι μια από τις πρόσφατες ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν στο πλαίσιο του καθιερωμένου Patch Tuesday και συγκεκριμένα η KB2803821 για τα Windows 7 και αντίσοιχα η KB2834904 για τα Windows ΧP, δημιουργεί προβλήματα στην προβολή των βίντεο σε υπολογιστές.
Όπως αναφέρθηκε από πολλούς χρήστες, του YouΤube αλλά και παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Total War Και Barbarian Invansion, το πρόβλημα είναι ότι επηρεάζετε η ομαλή αναπαραγωγή βίντεο.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι χρήστες σε διάφορα forum, το πάνω μέρος της οθόνης εμφανίζεται μαυρισμένο και μόνο το βίντεο στο κάτω μισό της οθόνης προβάλλεται κανονικά.
Η Microsoft από την μεριά της, δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες εργάζεται ήδη για την επιδιόρθωση του προβλήματος και μια ενημερωμένη έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.
Δείτε παρακάτω το σχετικό video:
Προς το παρόν η λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι η πλήρης απεγκατάσταση των παραπάνω ενημερώσεων.