Windows 10 – Τέλος η δωρεάν αναβάθμιση από 29 Ιουλίου.

Δημοσιεύθηκε σε Microsoft - Windows, News - από foivos την Πέμπτη, Μαΐου 12th, 2016 με 0 σχόλια

Ενθουσιασμένη φαίνεται να είναι η Microsoft από την εμφάνιση των Windows 10 στην αγορά. Μετά από επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας φαίνεται ότι οι συνολικές εγκαταστάσεις του λειτουργικού βρίσκονται περίπου στα 300.000.000, άθροισμα που αφορά τόσο τις εγκαταστάσεις σε H/Y όσο και τις πωλήσεις σε Xbox One αλλά και Windows Mobile συσκευές.

Μετά λοιπόν το «δωράκι» της Microsoft για δωρεάν αναβάθμιση στα σχετικά πρόσφατα  - παλαιά λειτουργικά (Windows 7, Windows 8.1 κλπ) μέσω του Windows Update, η εταιρεία επισημοποίησε αυτό που είχε πει και πριν μήνες, ότι δηλαδή σταματούν οι δωρεάν αναβαθμίσεις από τις 29 Ιουλίου και μετά. Όπως έχει ανακοινωθεί, το κόστος για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία, ανέρχεται στα 119$.

Σε μια κίνηση η Microsoft να παροτρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες να προχωρήσουν σε αναβάθμιση, έφτιαξε και ένα βίντεο με 10 λόγους που κάποιος πρέπει να προχωρήσει στην αναβάθμιση των νέων Windows 10. Δείτε το παρακάτω.

Στόχος της εταιρείας είναι το λειτουργικό της να λάβει θέση σε περισσότερους από 1 δις σταθμούς εργασίας μέσα σε περίπου 3 χρόνια.