Νέο Google NEXUS 7. Σύντομα και η επίσημη παρουσίαση.

Δημοσιεύθηκε σε Tablets - από foivos την Τετάρτη, Ιουλίου 24th, 2013 με 0 σχόλια
Μέσα από πρόσφατη ανάρτηση στο Τwitter της λίγες μέρες πριν έκανε η Google γνωστή την επίσημη παρουσίαση του νέου Nexus 7. Μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι διέρρευσαν  στη δημοσιότητα φωτογραφίες του νέου tablet της Google μέσα από sites.
Το Nexus 7 είναι πολύ κοντά εξωτερικά τουλάχιστον, στον προκάτοχό του.

Τεχνικά μέ βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, Θα δέχεται κάρτες μνήμης microSD, θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 7» σε ανάλυση 1920×1200 και θα φοράει τον τετραπύρηνο Snapdragon S4 Pro με χρονισμό στο 1,5 GHz.
Επίσης, θα έχει μπροστινή κάμερα με ανάλυση 1,2Mp, αλλά και δεύτερη κάμερα στο πίσω μέρος του, με ανάλυση 5Mp. Βάση όσων είναι γνωστών μέχρι τώρα, θα υποστηρίζει ασύρματης φόρτισης και θα κυκλοφορήσει αλλά και σύνδεση σε δίκτυα 4G (LTE).
H τιμή του σύμφωνα με έως τώρα φήμες θα είναι περίπου στα 230 δολάρια, για το Wi-Fi μοντέλο με αποθηκευτικό χώρο 16GB ενώ το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε και την επίσημη παρουσίασή του από την Google.

Μέσα από πρόσφατη ανάρτηση στο Τwitter της λίγες μέρες πριν έκανε η Google γνωστή την επίσημη παρουσίαση του νέου Nexus 7. Μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι διέρρευσαν  στη δημοσιότητα φωτογραφίες του νέου tablet της Google μέσα από sites. Το Nexus 7 είναι πολύ κοντά εξωτερικά τουλάχιστον, στον προκάτοχό του. Τεχνικά μέ βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, Θα δέχεται κάρτες μνήμης microSD, θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 7» σε ανάλυση 1920×1200 και θα φοράει τον τετραπύρηνο Snapdragon S4 Pro με χρονισμό στο 1,5 GHz. Επίσης, θα έχει μπροστινή κάμερα με ανάλυση 1,2Mp, αλλά και δεύτερη κάμερα στο πίσω μέρος του, με ανάλυση 5Mp. Βάση όσων είναι γνωστών μέχρι τώρα, θα υποστηρίζει ασύρματης φόρτισης και θα κυκλοφορήσει αλλά και σύνδεση σε δίκτυα 4G (LTE).

H τιμή του σύμφωνα με έως τώρα φήμες θα είναι περίπου στα 230 δολάρια, για το Wi-Fi μοντέλο με αποθηκευτικό χώρο 16GB ενώ το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε και την επίσημη παρουσίασή του.