Google Pixel C tablet, το νέο 10αρι tablet της Google!

Δημοσιεύθηκε σε News, Tablets - από foivos την Πέμπτη, Οκτωβρίου 1st, 2015 με 0 σχόλια

Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Σαν Φρανσίσκο η Google εκτός από τις νέες συσκευές Nexus, μας επιφύλαξε και μια ακόμα έκπληξη! Πρόκειται για ένα tablet με την ονομασία Pixel C. To Pixel C είναι ένα tablet με οθόνη 10,2 ιντσών το οποίο μάλιστα είναι η πρώτη συσκευή που κατασκευάζει εξολοκλήρου η εταιρία μετά τις συσκευές Nexus τις οποίες αναλάμβαναν διάφορες εταιρείες όπως LG, Samsung κλπ. τα τελευταία χρόνια.

Στόχος της νέα ταμπλέτας είναι να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό των iPad Pro της Apple, και των Microsoft Surface καθώς μπορεί να συνδεθεί και με πληκτρολόγιο με βλέψεις για επαγγελματική χρήση. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ένα 4Core SOC Nvidia Tegra X1 με 3GB RAM καθώς επίσης και υποδοχή USB Type-C. Το λειτουργικό φυσικά Android 6.0 Marshmallow. Όπως επισημάναμε θα συνδέεται με πληκτρολόγιο το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στη συσκευή και να χρησιμοποιηθεί από 100 έως και 135 μοίρες, ενώ συνδέεται στη συσκευή και με Bluetooth για μεγαλύτερη ευελιξία.

Το Pixel C πρόκειται να το δούμε προς τα Χριστούγεννα – κατά την περίοδο των διακοπών στην αγορά, και θα κοστίζει 499$ δολάρια η έκδοση των 32GB και 599$ δολάρια η έκδοση των 64GB. Όσοι θελήσουν να αποκτήσουν το πληκτρολόγιο, το κόστος θα είναι στα 149$ δολάρια.