Διακοπές στην Κέρκυρα! Μόνο 39€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα (και ένα παιδί έως 5 ετών δωρεάν) σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, από το ξενοδοχείο «Bintzan Inn», στην όμορφη και καταπράσινη Κέρκυρα. Η προσφορά ισχύει για όλο το καλοκαίρι!

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Τετάρτη, Ιουλίου 17th, 2013 με 0 σχόλια

Ζήστε και αυτό το καλοκαίρι μοναδικές διακοπές σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου, την Καταπράσινη Κέρκυρα με την παρούσα προσφορά του «Bitzan Inn Hotel».

Η προσφορά με την αγορά του παρόντος κουπονιού προσφέρει:

  • Μία διήμερη διαμονή (μία διανυκτέρευση), σε δίκλινο δωμάτιο. Φυσικά μπορείτε να αγοράσετε πολλαπλά κουπόνια για εσάς και τους φίλους σας ώστε να παραμείνετε όσο επιθυμείτε εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο. Αν για παράδειγμα επιθυμείτε να παραμείνετε 5 ημέρες (4 διανυκτερεύσεις) θα πρέπει να αγοραστούν αντίστοιχα 4 κουπόνια.
  • Πρωινό Μπουφέ.
  • Late Check Out (Κατοπιν διαθεσιμότητας σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο).

Για να δείτε τις τιμές χωρίς την προσφορά αλλά και σχόλια σχετικά με το ξενοδοχείο πατήστε εδώ.

Πριν την αγορά του κουπονιού επικοινωνήστε στο 210 6179878 για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα την περίοδο που σας ενδιαφέρει.

Η Κέρκυρα θεωρείτε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου όπου το πράσινο και η αρχιτεκτονική της θα σας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές.

Λίγα Λόγια:

Παραλίες: Η Κέρκυρα διαθέτει πολλές παραλίες. Είναι ένα μεγάλο νησί όπου, η φυσική διαμόρφωση των ακτών της, της έχει χαρίσει μερικές από τις καλύτερες παραλίες στο Ιόνιο. Επισκεφτείτε όσες περισσότερες μπορείτε. Κάθε μία έχει να σας προσφέρει και μια μοναδική εμπειρία.

Φαγητό: Η κερκυραϊκή κουζίνα είναι τυπικά μεσογειακή. Με κοινή βάση το λάδι, το πιπέρι, τα όσπρια, τα ζυμαρικά και τα λαχανικά, διαφέρει από της υπόλοιπης Ελλάδας όσο της το επιβάλουν οι κλιματολογικές συνθήκες και κάποιες παλιές βενετσιάνικες συνήθειες. Αξίζει να ψάξετε για την παραδοσιακή κουζίνα.

Διασκέδαση: Το clubbing, στην Κέρκυρα έχει μακρινές ρίζες και πλούσια υποδομή. Αφεθείτε, λοιπόν, στην ποικιλία της νυχτερινής ζωής του νησιού και διασκεδάστε με τραγούδι, χορό και άφθονο γέλιο στα διάφορα cafe, club και μπαράκια του.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>