44€ για ένα διήμερο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και late check out, στο «Paliria Hotel», δίπλα στη θάλασσα, στην υπέροχη Χαλκίδα. Ιδανικός προορισμός για τα καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα ή ακόμη και για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Αρχική αξία 115€!

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Παρασκευή, Ιουνίου 14th, 2013 με 0 σχόλια

Το «Paliria Hotel», ένα από τα πιο κεντρικά και όμορφα ξενοδοχεία στο κέντρο της Χαλκίδας, δίπλα στη θάλασσα και λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, σας προσφέρει για ακόμα μια φορά, μία μοναδική προσφορά με την αγορά του παρόντος κουπονιού, για να απολαύσετε είτε το τριήμερο του Αγίου πνεύματος, είτε τα Σαββατοκύριακα σας ή ακόμα και τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Η προσφορά  περιλαμβάνει:

Ένα διήμερο (μια διανυκτέρευση) σε δίκλινο δωμάτιο με πρωίνο και late Check out. Μια προσφορά  ενός από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Χαλκίδας, με θέση ακριβώς δίπλα στη Θάλασσα, στο πιό κεντρικό και όμορφο σημείο της Χαλκίδας.Αρχική τιμή πόρτας 115€ ανα διανυκτέρευση (για την περίοδο High Season).

Για να ελέγξετε την διαθεσιμότητα για τις ημέρες που σας ενδιαφέρουν, αλλά και για να δείτε σχόλια σχετικά με το ξενοδοχείο πατήστε εδώ. Μια εκπληκτική προσφορά για εσάς και την παρεα σας.

Φυσικά μπορείτε να επεκτείνετε τη διαμονή σας για όσες ημέρες θέλετε, αγοράζοντας τον ανάλογο αριθμό κουπόνιών.

Παροχές Δωματίου:

-TV, Aircondition, Ψυγείο

-Θέα στη θάλασσα (εφόσον υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο από την πλευρά της θάλασσας).
-Free Wifi Internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου (Στο δωμάτιο μπορεί να γίνει χρήση ασύρματου ή ενσύρματου)

Επισκευτείτε τώρα την Εύβοια εκμεταλευόμενοι την προσφορά και απολάυστε μια αξέχαστη εκδρομή.

Ακόμη και για εσάς που συνηθίζετε τα Σαββατοκύριακα να έρχεστε απο την Αθήνα ή τις γύρω περιοχές απλά για να κάνετε το μπάνιο σας στις κοντινές παραλίες της Δροσιάς,  δεν θα ήταν προτιμότερο να απολαύσετε το μπάνιο και τη βραδυνή σας έξοδο χωρίς τα έξοδα και την ταλαιπωρία των μετακινήσεων?

Σας προτείνουμε επίσης να επισκευθείτε:

Κάστρο Χαλκίδας:

Επισκεφτείτε το θρυλικό κάστρο ακριβώς πάνω από την πόλη της Χαλκίδας και λίγα μόλις λεπτά από το λιμάνι. Κάντε μία ρομαντική βόλτα και απολαύστε τον καφέ σας και την υπέροχη θέα από ψηλά.

Πολιτικά:

Βόρεια της Χαλκίδας, στον Ευβοϊκό κόλπο, με περίφημη βοτσαλωτή παραλία για την βόλτα σας και φρέσκο ψάρι. Αξίζει να επισκεφτείτε το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία.

Λευκαντί:

Στο δρόμο Χαλκίδας-Ερέτριας, με αμμουδερή ρηχή θάλασσα και αρκετή κίνηση το καλοκαίρι. Στην περιοχή υπάρχει ο αρχαιολογικός χώρος της Ξηρόπολης οπου μέχρι το 12ο π.Χ. αιώνα αποτελούσε σημαντικό εμπορικό κόμβο προς τη Μικρά Ασία.

Στενή Ευβοίας:

Τριάντα χιλιόμετρα από τη Χαλκίδα, στους πρόποδες  του όρους Δίρφυ, η Στενή είναι ένα από τα πιο γνωστά χειμερινά θέρετρα. Η διαδρομή έχει λίγες στροφές όμως, θα σας ανταμείψει με την ομορφιά της. Θα βρείτε πολλά ταβερνάκια με ντόπια κρέατα και άφθονο κρασί για να απολαύσετε.

Γευτείτε τις ομορφιές του καλοκαιριού και εξερευνήστε την όμορφη Εύβοια και αυτό το καλοκαίρι. Ιδανικός προορισμός για ξεκούραση, αποφόρτιση, καλό φαγητό και διασκέδαση.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>