79€ για μια ισιωτική θεραπεία Brazilian Keratin με φυσική κερατίνη, χωρίς καρκινογόνα χημικά, για να ισιώσετε και να επαναφέρετε την υγεία και τη λάμψη στα μαλλιά σας. Αρχική αξία 350€ – Έκπτωση 77%.

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals, Uncategorized - από foivos την Παρασκευή, Μαΐου 24th, 2013 με 0 σχόλια

Σας κουράζουν τα θολά, σγουρά, και μπερδεμένα μαλλιά σας που πολλές φορές σας τρώνε πολύ χρόνο για να τα ισιώσετε και να βγείτε σε κάποια επίσημη έξοδο και όχι μόνο. Δεν θα ήταν όμορφα να είχατε ίσια λαμπερά και γεμάτα υγεία μαλλιά εύκολα και για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Το προσωπικό του κομμωτηρίου Christine La Maison De Beaute με σεβασμό στην περιποίηση και φροντίδα των μαλλιών σας, είναι εδώ για να ανανεώσει το look σας, προσφέροντας μια  θεραπεία Brazilian Keratin Treatment με φυσική κερατίνη για ίσιωμα, περιποίηση, υγεία και λάμψη στα μαλλιά σας με προϊόν φιλικό προς το δέρμα του κεφαλιού και την τρίχα χωρίς την χρήση καρκινογόνων χημικών όπως η φορμαλδεΰδη!

Μπορείτε να αποκτήσετε την μοναδική αυτή προσφορά μόνο με 79€. Αρχική τιμή θεραπείας 350€.

Με την εφαρμογή της θεραπείας αποκτάτε:

  • Ίσια και ευκολοχτένιστα μαλλιά.
  • Επανέρχεται η υγεία και η λάμψη στα μαλλιά σας.
  • Τα μαλλιά σας γίνονται απαλά και μεταξένια.

Η θεραπεία:

  • Η ισιωτική θεραπεία μαλλιών πραγματοποιείται σε μία επίσκεψη συνολικής διάρκειας 3 ωρών περίπου.
  • Μετά τη θεραπεία πρέπει να περάσει 1 ημέρα για το πρώτο σας λούσιμο.
  • Το αποτέλεσμα της θεραπείας έχει διάρκεια 4 μήνες.
  • Η θεραπεία μαλλιών Brazilian Keratin είναι ασφαλείς για όλους (δεν περιέχει φορμαλδεΰδη).

Ο τρόπος που λειτουργεί η θεραπεία:

Η πιστοποιημένη θεραπεία Brazilian Keratin Treatment, αποτελεί ένα τεχνολογικό επίτευγμα στη φροντίδα των μαλλιών. Δεν περιέχει καθόλου χημικά και μπορεί να γίνει εφαρμογή της σε όλους τους τύπους μαλλιών χωρίς κανένα περιορισμό.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ισιώνει και περιποιείται με φυσικό τρόπο τα μαλλιά σας και πάνω απ” ολα τους χαρίζει υγεία.

Η κερατίνη, με την χρήση σίδερου, κάνει την δουλειά της μετά την εφαρμογή της θεραπείας. Η θερμότητα ενεργοποιεί την μετακίνηση των μορίων της υγρής κερατίνης στη μήτρα της τρίχας και έτσι εγκλωβίζεται μαζί με την ήδη υπάρχουσα κερατίνη των μαλλιών. Η σύνθεση βασίζεται σε φυσικά συστατικά

Η προσφορά ισχύει μαλλιά κανονικού μήκους  (μήκος μέχρι τους ώμους). Για μαλλιά μακρύτερα θα πρέπει να γίνει αγορά και δεύτερου κουπονιού.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>