10€ για ένα εκπτωτικό κουπόνι που προσφέρει έκπτωση 60% – 70% στις αναγραφόμενες τιμές, για αγορά επώνυμων ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων (Chevignon, Levi’s, North Sails, Attrativo κ.α.) από το κατάστημα ενδυμάτων «Hurricane» στο Μαρούσι.

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Τετάρτη, Μαΐου 15th, 2013 με 0 σχόλια

Η κρίση μας βασανίζει όλους! Δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα μπορέσουμε να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και φέτος! Το κατάστημα «Hurricane» στο Μαρούσι, με την πολυετή εμπειρία του στο χώρο της ένδυσης έρχεται με μια καταπληκτική προσφορά!

Με την αγορά του παρόντος κουπονιού των 10€ μπορείτε να αποκτήσετε έκπτωση τουλάχιστον 60% από την τιμή που αναγράφεται στην καρτέλα του ενδύματος που θα επιλέξετε, για να ανανεωσετε το στυλ σας, μέσα από μια ποικιλία επώνυμων εταιρειών ενδυμάτων όπως Chevignon, Levi’s, North Sails, Attrativo, για γυναίκες και άντρες.

Ενδεικτικά: Δερμάτινα μπουφάν αρχικής αξίας 190€ μόνο με 59€. Έκπτωση ~70%!

Αγοράστε κι εσείς το κουπόνι των 10€ και ντυθείτε οικονομικά με τα πιο επώνυμα και σύγχρονα ρούχα της αγοράς σε τιμές που πραγματικά είναι κάτω του κόστους. Ένα κουπόνι για εσάς ή για δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι σας γιατί π.χ. δεν βρήκατε στο κατάστημα το νούμερό σας ή κάτι που να σας ταιριάζει, το κουπόνι ακυρώνετε και τα χρήματα του κουπονιού επιστρέφονται στο «πορτοφόλι″ σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή για την αγορά οποιασδήποτε άλλης προσφοράς.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>