Απολαύστε μοναδικές διακοπές 2 ατόμων στην μαγευτική Μύκονο μόνο με 37€ ανά διανυκτέρευση μαζί με πρωινό στο «Alkistis Hotel». Ζήστε μοναδικές στιγμές στο νησί των ανέμων και αυτό το καλοκαίρι.

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Σάββατο, Μαΐου 18th, 2013 με 0 σχόλια

Ζήστε αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης στην μαγευτική Μύκονο και αυτό το καλοκαίρι. Απολαύστε την Αιγαιοπελαγίτικη ομορφιά στο νησί των ανέμων με την κοσμοπολίτικη αύρα.

Το «Alkistis Hotel» είναι εδώ με μια μοναδική προσφορά για την περίοδο του Ιουνίου και Ιουλίου και μόνο με την αγορά του παρόντος κουπονιού.

Αναλυτικότερα:

Για τον μήνα Ιούνιο (από 01/06 έως 30/06): 37€ ανα διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό (μπουφέ) και για τα δύο άτομα με την αγορά του παρόντος κουπονιού,

Για τον μήνα Ιούλιο (από 01/07 έως 30/07): 74€ (απαιτείται αγορά 2 κουπονιών) ανα διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό (μπουφέ) και για τα δύο άτομα με την αγορά του παρόντος κουπονιού.

Αγοράστε όσα κουπόνια επιθυμείτε προκειμένου να εξασφαλίσετε τη διαμονή σας.

Για παράδειγμα: Εαν επιθυμείτε να μείνετε για την περίοδο 25/06 με αναχώρηση 27/06 (2 διανυκτερευσεις) θα χρειαστείτε 2 κουπόνια, ενώ αν για παράδειγμα επιθυμείτε να παραμείνετε από 14/07 με αναχώρηση 16/07 (2 διανυκτερεύσεις) θα χρειαστείτε 4 κουπόνια.

*Επικοινωνήστε μαζί μας πριν την αγορά στο 210 6179878 για να ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο.

Για να κάνετε έλεγχο διαθεσιμότητας, αλλά και για να δείτε τις τιμές χωρίς την αγορά του παρόντος κουπονιού, πατήστε εδώ.

Μην αφήσετε το καλοκαίρι σας να περάσει ανεκμετάλλευτο. Αποδράστε τώρα!!!

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>