10€ για μία είσοδο 2 ατόμων για την παράσταση της ρομαντικής και τρυφερής κωμωδίας «Striptease» του Χάρη Μποσινά στο θέατρο ΗΒΗ, σε σκηνοθεσία Πέπης Μοσχοβάκου και επιμέλειας του αγαπημένου μας Κώστα Σπυρόπουλου. Αρχική Αξία 20€. -Έκπτωση 50%.

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Παρασκευή, Απριλίου 26th, 2013 με 0 σχόλια

Απολαύστε και εσείς την αστεία, τρυφερή θεατρική κωμωδία, του Χάρη Μποσινά «Striptease» στο Φουαγιέ του θεάτρου «ΗΒΗ». Διασκεδάστε στην καταπληκτική τιμή των 10€ με την αγορά του παρόντος κουπονιού για είσοδο 2 ατόμων στην παράσταση. Αγοράστε πολλαπλά κουπόνια και απολαύστε την παράσταση μαζί με την παρέα σας. Αρχική αξία εισόδου χωρίς την αγορά του κουπονιού 20€ (10€ κατά άτομο).

Παίζουν: Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Γουλά, Kary Novel

Η παράσταση:

..Η Σαλώμη πέταξε τα εφτά πέπλα της και ζήτησε το κεφάλι του Ιωάννη σε έναν ασημένιο δίσκο. Η Dita Von Tesse χόρεψε σχεδόν γυμνή σε ένα τεράστιο ποτήρι σαμπάνιας και κέρδισε τον Marilyn Manson…

Η Μαρία, πρώην δικηγόρος, παρατημένη από τον παρά λίγο άντρα της, χορεύει γυμνή σε ένα μπαρ της Καλαμάτας, για να μη μάθει ο πατέρας της ότι τους παίρνουν το σπίτι. Συνένοχός της και…χορογράφος της ο Γιάννης, ένας πρώην συμμαθητής της, πρώην ανεκπλήρωτος έρωτας και πρώην πολλά υποσχόμενος. Οι δυο τους χορεύουν γυμνοί, μέχρι ν’ αγγίξουν οι ψυχές τους. Και ξαφνικά η Μαρία ανακαλύπτει ότι «…οι κότες πετάνε». Στην Ελλάδα της κρίσης και της σύγκρουσης μια γυναίκα αποφασίζει να πετάξει τα ρούχα της και όσα την εγκλωβίζουν και να πηδήξει το φράχτη.

Μια καταπληκτική παράσταση του Χάρη Μπόσινα από την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 22:15. Η σκηνοθεσία είναι της Πέπης Μοσχοβάκου, παίζουν οι Μιχάλης Μαρκάτης και Μαρία Γουλά ενώ στα video της παράστασης συμμετέχουν οι Αλέξης Κωστάλας και  Γιώργος Χρανιώτης. Την επιμέλεια, το στήσιμο και την προσαρμογή της παράστασης για το Θέατρο ΗΒΗ έκανε ο Κώστας Σπυρόπουλος, ενώ την «μαγεία» της παράστασης εξασφαλίζει ο Kary Novel, ο μάγος που ξεχώρισε σε τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>