85€ για ένα μοναδικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) σε deluxe δωμάτιο με τζάκι, και πρωινό, ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο και δωρεάν ξύλα για το τζάκι του δωματίου από το 4άστερο ξενοδοχείο Belina Hotel στην όμορφη Πορταριά του Πηλίου. Αρχική αξία 198€.

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Σάββατο, Φεβρουαρίου 23rd, 2013 με 0 σχόλια

Ζήστε ένα μοναδικό, ρομαντικό 3ήμερο στην καταπληκτική Πορταριά του Πηλίου σε Deluxe δωμάτιο με τζάκι στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Belina Hotel. Ξεκουραστείτε και ανανεώστε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Η Προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μία 3ήμερη διαμονή (2 Διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο Deluxe δωμάτιο με Τζάκι και δωρεάν ξύλα για να ανάψετε το τζάκι του δωματίου σας.
  • Ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο κατα την άφιξή σας αξίας 18€.
  • Πρωινό – μπουφέ στο χώρο του ξενοδοχείο.

Παροχές Deluxe Δωματίου: Πανοραμική Θέα στο χωριό, τζάκι, WiFi, τηλέφωνο, θυρίδα ασφαλείας, θέρμανση, κλιματιστικό τηλεόραση, πιστολάκι μαλλιών, παντόφλες, ντούζ, τουαλέτα, mini Βar.

Για να κάνετε έλεγχο διαθεσιμότητας στο δωμάτιο και να δείτε τις τρέχουσες τιμές που ισχύουν για όσους δεν έχουν αγοράσει την προσφορά αλλά και να διαβάσετε σχετικά σχόλια για το ξενοδοχείο πατήστε εδώ.

Γιατί να επισκεφτείτε το Πήλιο: Μέσα σε ένα φυσικό τοπίο, τις πηγές και τα παραδοσιακά καλντερίμια, η Πορταριά προσφέρεται για διακοπές όλο το χρόνο. Επισκεφτείτε τον Ιππικό όμιλο και το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου για αξέχαστες εμπειρίες. Απολαύστε την μαγεία που προσφέρει το βουνό των Κενταύρων όλες τις εποχές του έτους, απολαύστε τοπικές παραδοσιακές λιχουδιές και ανανεώστε τη σχέση σας με το άλλο σας μισό.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>