55€ για μία 3ήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο Ostria στην Καλαμάτα, λίγα μέτρα από την παραλία της Καλαμάτας και μόλις λίγες ώρες μακριά από την Αθήνα με την παράδοση της Νέας Οδικής Αρτηρίας. Αρχική αξία 100€

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27th, 2013 με 0 σχόλια

Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε απολαμβάνoντας με το σύντροφό σας ένα ξεχωριστό τριήμερο σε δίκλινο δωμάτιο από το ξενοδοχείο Ostria στην παραλία της πόλης της Καλαμάτας μαζί με πρωινό.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Μία 3ήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα τη θάλασσα(εφόσον υπάρχει διαθέσιμο), με πρωινό μπουφέ και late check out (κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο).

Η όμορφη πόλη της Καλαμάτας με την έντονη ζωή τους Καλοκαιρινούς αλλα και τους Χειμερινούς μήνες είναι πλέον σε απόσταση αναπνοής και από την Αθήνα με την παράδοση της νέας οδικής αρτηρίας. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και χαρείτε ένα μοναδικό ξεκούραστο τριήμερο.

Παροχές δωματίου:

Κλιματισμός, Τηλέφωνο, Ψυγείο, Τηλεόραση, WiFi,
Iδιωτικό μπάνιο με  Hair Dryer, Mπαλκόνι

Για να κάνετε έλεγχο διαθεσιμότητας στο δωμάτιο και να δείτε τις τρέχουσες τιμές που ισχύουν για όσους δεν έχουν αγοράσει την προσφορά αλλά και να διαβάσετε σχετικά σχόλια για το ξενοδοχείο πατήστε εδώ.

Απολαύστε ένα ρομαντικό τριήμερο με τον αγαπημένο/αγαπημένη σας δίπλα στη Θάλασσα και αφήστε την να σας ταξιδέψει.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>