23€ για μια απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από το χώρο σας τις ανεπιθύμητες κατσαρίδες και τα άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα Νέας Γενιάς φιλικά προς τον άνθρωπο εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας – Έκπτωση 61%

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25th, 2013 με 0 σχόλια

Βάλτε τέλος στις κατσαρίδες και τα περιπατητικά έντομα (μύγες κουνούπια κλπ.) με την μοναδική προσφορά της εταιρείας Landscape M&S.
Με το παρόν κουπόνι των 23€ υπεύθυνος Γεωπόνος έρχεται στο χώρο σας για να σας απαλλάξει από τον πονοκέφαλο των ανεπιθύμητων ζωυφίων πάντα με τη χρήση πιστοποιημένων και εγκεκριμένων προϊόντων από το Υπουργείο Γεωργίας.

Η Προσφορά περιλαμβάνει:

Ψεκασμό απεντόμωσης, απολύμανσης με συσκευή χαμηλής πίεσης σε χώρο έως 200τμ που καλύπτει τις περιοχές:

  • Μπαλκόνια (εξωτερικοί τοίχοι, δάπεδο και υδρορροές)
  • Μπάνιο (σιφώνια, νιπτήρες, ντουζιέρες, μπανιέρες, πίσω και κάτω από συσκευές)
  • Κουζίνα (νιπτήρες, πίσω και κάτω από συσκευές)
  • Παράθυρα και σήτες
  • Μπαλκονόπορτες
  • Αποθήκη – πατάρια εντός και εκτός του σπιτιού και όπου κριθεί απαραίτητο κατα τη συμβουλή του υπεύθυνου Γεωπόνου για την εφαρμογή.

Εφόσον υπάρχει πρόβλημα με ψιλή κατσαρίδα και κριθεί απαραίτητο στην περιοχή της κουζίνας γίνετε και εφαρμογή με ειδικό GEL για τον περιορισμό του προβλήματος.

Η προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για επαγγελματικούς χώρους.

Η προσφορά καλύπτει όλες τις περιοχές εντός του Λεκανοπεδίου της Αττικής καθώς και τους νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων στην Κρήτη.

Δεν απαιτείται η απομάκρυνση από το χώρο σας μετά την εφαρμογή, καθώς χρησιμοποιούνται προϊόντα φιλικά προς τον άνθρωπο και εγκεκριμένα από το υπουργείο γεωργίας. Η μόνη συμβουλή είναι να μην έρθετε σε επαφή εσείς ή τα ζώα σας με την περιοχή εφαρμογής έως ότου στεγνώσει το φάρμακο.

Για χώρους άνω των 200τμ. θα πρέπει να αγοραστούν τα αντίστοιχα κουπόνια (200- 400τμ: 2 κουπόνια, 400τμ- 600τμ: 3 κουπόνια κλπ.)

Κρατήστε εσάς και την οικογένειά σας μακριά από τους μικρούς ανεπιθύμητους επισκέπτες και τα μικρόβια που κουβαλούν.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>