12€ για μια πλούσια ποικιλία τυριών και αλλαντικών για 2 έως 4 άτομα και ένα μπουκάλι κρασί λευκό ή κόκκινο από το «10-12 Bar» στο Μαρούσι, το IN Cafe-Bar Restaurant που συχνάζουν διασημότητες και φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ραδιοφωνικά events.

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15th, 2013 με 0 σχόλια

Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί στην βραδινή έξοδο της Παρασκευής ή του Σαββάτου και απολαύστε μαζί με την παρέα σας ένα μπουκάλι κρασί λευκό ή κόκκινο συνοδευμένο από μια πλούσια ποικιλία τυριών και αλλαντικών για 2 έως 4 άτομα, στην μοναδική τιμή των 12€ με την αγορά του παρόντος κουπονιού.

Επωφεληθείτε τώρα την εκπληκτική προσφορά και επισκεφτείτε το «10-12Bar», το πιο IN Cafe-Bar Restaurant στα Βόρεια Προάστια που φιλοξενεί τα περισσότερα ραδιοφωνικά event και είναι στέκι πολλών Celebrities. Ελάτε να περάσουμε μαζί τις καλύτερες βραδιές με πολύ μουσική και χορό.

Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας όλες τις ημέρες τις εβδομάδας, ακόμα και όταν ο χώρος λειτουργεί σαν Cafe-Restaurant.

Εάν θέλετε να επισκεφτείτε το χώρο για φαγητό για εσάς και την παρέα σας, επωφεληθείτε από την αντίστοιχή προσφορά μας εδώ.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>