79€ για μία 3ήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην υπέροχη πόλη της Χαλκίδας, δίπλα στη Θάλασσα στο ξενοδοχείο Παλίρροια, μόλις μερικά χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα. Ιδανικός προορισμός και για το Σαββατοκύριακο. Αρχική αξία 210€ – Έκπτωση 62%.

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Πέμπτη, Δεκεμβρίου 13th, 2012 με 0 σχόλια

Αποδράστε και ανανεωθείτε για αυτές τις γιορτές και όχι μόνο! Το ξενοδοχείο Παλίρροια, ένα από τα πιο κεντρικά και IN ξενοδοχεία στο λιμάνι της Χαλκίδας, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, σας προσφέρει μία μοναδική προσφορά με την αγορά του παρόντος κουπονιού, για να δώσετε νέο αέρα στην ζωή σας και στη σχέση σας. Ιδανικός προορισμός και για την απόδραση του Σαββατοκύριακου!

Ένα μοναδικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) με πρωίνό ακριβώς δίπλα στη Θάλασσα, στο πιό κεντρικό και όμορφο σημείο της Χαλκίδας.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Μία 3ήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό μπουφέ και late check out

Παροχές Δωματίου:

-TV, Aircondition, Ψυγείο
-Θέα στη θάλασσα (εφόσον υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο από την πλευρά της θάλασσας).
-Free Wifi Internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου (Στο δωμάτιο μπορεί να γίνει χρήση ασύρματου ή ενσύρματου)

Επισκευτείτε τώρα την Εύβοια εκμεταλευόμενοι την προσφορά και απολάυστε μια αξέχατη εκδρομή:

Σας προτείνουμε να επισκευτείτε:

Κάστρο Χαλκίδας:

Επισκευτείτε το θρυλικό κάστρο ακριβώς πάνω από την πόλη της Χαλκίδας και λίγα μόλις λεπτά από το λιμάνι. Κάντε μία ρομαντική βόλτα και απολαύστε τον καφέ σας και την υπέροχη θέα από ψηλά.

Στενή Ευβοίας:
Τριάντα χιλιόμετρα από τη Χαλκίδα, στους πρόποδες  του όρους Δίρφυ, η Στενή είναι ένα από τα πιο γνωστά χειμερινά θέρετρα. Η διαδρομή έχει λίγες στροφές όμως, θα σας ανταμείψει με την ομορφιά της. Θα βρείτε πολλά ταβερνάκια με ντόπια κρέατα και άφθονο κρασί για να απολαύσετε.

Πολιτικά:
Βόρεια της Χαλκίδας, στον Ευβοϊκό κόλπο, με περίφημη βοτσαλωτή παραλία για την βόλτα σας και φρέσκο ψάρι. Αξίζει να επισκευτείτε το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία.

Λευκαντί:
Στο δρόμο Χαλκίδας-Ερέτριας, με αμμουδερή ρηχή θάλασσα και αρκετή κίνηση το καλοκαίρι. Στην περιοχή υπάρχει ο αρχαιολογικός χώρος της Ξηρόπολης οπου μέχρι το 12ο π.Χ. αιώνα αποτελούσε σημαντικό εμπορικό κόμβο προς τη Μικρά Ασία.

Αποδράστε και εσείς από την πόλη και χαρίστε στον εαυτό σας την ανανέωση που του αξίζει.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>