69€ για μια 3ήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με θέα τη θάλασσα και πρωινό στο Ξενοδοχείο ΑΛΥΚΕΣ στο Μαρμάρι Ευβοίας

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21st, 2012 με 0 σχόλια

Χαρίστε μοναδικές μέρες ξεκούρασης σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα για αυτές τις γιορτές και όχι μόνο στο Ξενοδοχείο Αλυκές στο Μαρμάρι Ευβοίας λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα. Το καταπληκτικό ξενοδοχείο Αλυκές επιστρέφει με μια ακόμα πιο δελεαστική προσφορά μόνο για εσάς στα 69€ με την αγορά του παρόντος κουπονιού.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Μία τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και late Check Out (18.00).

Παροχές Δωματίου:

  • TV, Aircondition, WiFi, Θέα στη θάλασσα, Ψυγείο & Κουζίνα σε περίπτωση που επιθυμείτε να μαγειρέψετε εντός του δωματίου. Δωρεάν χρήση Jacuzzi (στο Jacuzzi Bar του Ξενοδοχείου) κατα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τοποθεσία:
Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα και μόλις μία ώρα από το λιμάνι της Ραφήνας, βρίσκεται το μαγευτικό Μαρμάρι, μία καλή πρόταση για τους εκδρομείς του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο.
Το Μαρμάρι ένα γραφικό χωριό στο νότιο ευβοϊκό κόλπο με μακραίωνη ναυτική παράδοση που συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας.

Προτείνουμε: Έκτός από το Μαρμάρι και τις γύρω περιοχές του Μαρμαρίου αξίζει να κάνετε μία βόλτα για να γνωρίσετε καλύτερα την Νότια Εύβοια. Απολαύστε μοναδικά φαγητά στα τοπικά εστιατόρια της Καρύστου που απέχει περίπου 15 – 20 λεπτά από το ξενοδοχείο δοκιμάζοντας τοπικά εδέσματα. Η περιοχή είναι γνωστή για το καλο φαγητό με έμφαση στα ντόπια κρεατικά άλλα και τα ψάρια. Αν βρείτε κάποιο ταβερνάκι που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, μπείτε και δεν θα απογοητευτείτε. Χαλαρώστε απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>