35€ για ένα μηνιαίο πρόγραμμα 12 συνεδριών personal training με την πλατφόρμα δόνησης Galileo, απεριόριστη χρήση μηχανημάτων αεροβικής, δύο (2) λιπομετρήσεις και συμβουλές διατροφής, για ένα ολοκληρωμένο πακέτο αδυνατίσματος και σύσφιξης. Αρχική αξία 96€.

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Πέμπτη, Νοεμβρίου 22nd, 2012 με 0 σχόλια

Γυμναστείτε τώρα χωρίς κόπο, γλιτώνοντας χρόνο χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα αμφίπλευρης δόνησης Galileo. Χάστε γρήγορα και εύκολα τα περιττά κιλά και αποκτήστε σώμα σφιχτό και σφριγηλό με την καταπληκτική προσφορά του γυμναστηρίου GYMSPOT στην Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 12 Συνεδρίες (1 μήνας ) σε Πλατφόρμα Δόνησης GALILEO διάρκειας 20 λεπτών.
  • Απεριόριστη χρήση των μηχανημάτων Fitness (διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά και step) του γυμναστηρίου κάθε μέρα που κάνετε την συνεδρία σας.
  • Δύο (2) λιπομετρήσεις για να δείτε τα αποτελέσματα πριν και μετά το πρόγραμμα και δωρεάν συμβουλές διατροφής.

Τι ακριβώς είναι το Galileo: Tο σύστημα Galileo είναι η τέλεια λύση για γρήγορη, ξεκούραστη και αποτελεσματική εκγύμναση. Είναι η μοναδική πλατφόρμα αμφίπλευρης δόνησης η οποία διεγείρει τους μύες με τον ίδιο τρόπο όπως οι ανθρώπινες κινήσεις, το βάδισμα και το τρέξιμο.

Πως λειτουργεί: Απλά ανεβείτε! Επιλέξτε τους μύες που θέλετε να γυμνάσετε (πχ. γλουτιαίοι) και αφήστε την αμφίπλευρη δόνηση να τους διεγείρει. Μέσα σε λίγα λεπτά και με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση για τους μύες, γυμνάζετε το σώμα σας.

Που βοηθά το σύστημα Galileo: Το Galileo γυμνάζει το σώμα γρήγορα και ξεκούραστα και αποτελεί ιδανικό σύστημα εκγύμνασης για εκείνους που θέλουν να διατηρήσουν τη φόρμα τους και να χάσουν βάρος, ενώ χρησιμοποιείται και από αθλητές, για την ενδυνάμωση τους. Εκτός από το χώρο του αθλητισμού και του Fitness όμως, το Galileo χρησιμοποιείτε και στην ιατρική, καθώς βοηθάει άτομα που πάσχουν από οστεοπόρωση και Parkinson. Καταπολεμά την αρθρίτιδα και τους κιρσούς και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Επίσης, προτείνεται για τη θεραπεία ημιπληγικών και ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ισορροπίας.

Τα πλεονεκτήματα του Galileo:

Άλλες αντίστοιχες Συσκευές: Κάθετη δόνηση (κίνηση με κατεύθυνση πάνω-κάτω) .

Galileo: Αμφίπλευρη δόνηση. Είναι η δόνηση που εναλλάσσεται δεξιά και αριστερά. Διεγείρει τους μύες με φυσιολογικό τρόπο, εναλλάξ. Κίνηση μόνο πάνω-κάτω. Δε μεταφέρει τις δονήσεις στον εγκέφαλο. Γυμνάζει πιο σύντομα, περισσότερους μύες. Είναι ιδανικό σύστημα εκγύμνασης και για άτομα που πάσχουν από διάφορες παθήσεις. Μεταφέρει τις δονήσεις στο κεφάλι. Εξαιτίας της αμφίπλευρης δόνησης, γυμνάζονται αποτελεσματικά οι κοιλιακοί και οι ραχιαίοι μύες. Διαθέτει επιλογή ρύθμισης της συχνότητας 5-30 Hz  και του εύρους ταλάντωσης από 0 – 14mm. Προσφέρει δυνατότητα αλλαγής της ρύθμισης και κατά τη διάρκεια του προγράμματος εκγύμνασης. Εκτελεί υψηλής ακρίβειας κίνηση,αναπαραγωγή και μεταφορά της δύναμης. Δεν έχει επίδραση σε ραχιαίους και κοιλιακούς.

Ελάτε κι εσείς να δοκιμάσετε το σύστημα Galileo αξιοποιώντας την μοναδική μας προσφορά!!!

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>