Ζήστε μία υπέροχη βραδιά σε δωμάτιο Deluxe στο ξενοδοχείο Acropolis Museum Hotel με Welcome Drink και πρωινό στην καρδιά της Αθήνας κάτω από την σκιά της Ακρόπολης μόνο με 47€. Μια προσφορά για εσάς και τους αγαπημένους σας Αρχικής αξίας 96€

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Τετάρτη, Νοεμβρίου 7th, 2012 με 0 σχόλια

Απολαύστε μοναδικές στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο χαρίζοντάς του για τις ιδιαίτερες περιστάσεις σας και όχι μόνο, μια μονοήμερη διαμονή σε Deluxe δωμάτιο, με Welcome Drink στο Bistro Bar του ξενοδοχείου Acropolis Museum Bοutique Hotel στην καρδιά της Αθήνας και πρωϊνό American Breakfast μπουφέ για να ξεκινήσετε ακόμα καλύτερα την επόμενη ημέρα σας, στην τιμή των 47€. Μια μοναδική προσφορά αρχικής αξίας 96€.

Η τοποθεσία; Η ιδανικότερη στην καρδιά της Αθήνας για να απολαύσετε μία βόλτα στην πόλη, να χαρείτε τη διασκέδασή σας και να καταλήξετε στο όμορφο δωμάτιο που ετοιμάσαμε για εσάς. Μόλις λίγα βήματα από την Ακρόπολη και την Πλάκα, κοντά στο νέο μουσείο της Ακρόπολης, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Το Acropolis Museum Hotel βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου της Ακρόπολης, λίγα μόνο βήματα από τον Παρθενώνα, το Ναό του Διός, την Πύλη του Ανδριανού και άλλα μνημεία του ελληνικού πολιτισμού. Αλλά και σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια μπορείτε να φτάσετε στην Πλατεία Συντάγματος, τη Βουλή, το Χρηματιστήριο Αθηνών και τους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας στην Ερμού και το Κολωνάκι.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>