33€ για ένα πλήρες πακέτο περιποίησης που περιλαμβάνει ανταύγειες και ρεφλέ, κούρεμα για να ανανεωθείτε, θεραπεία για να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας και ένα χτένισμα για να είστε έτοιμες για την έξοδό σας. Αρχική αξία 105€. Έκπτωση 68%

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Παρασκευή, Οκτωβρίου 5th, 2012 με 0 σχόλια

Τα μαλλιά σας έχουν μακρύνει και το χρώμα τους έχει ξεθωριάσει; Βαρεθήκατε τα κλασικά στυλ κουρέματος και θέλετε να ανανεώσετε την κόμμωσή σας με νέο look προσφέροντας χρώμα που θα σας κάνει να λάμψετε και να φαίνεστε νεότερες; Οι ανταύγειες είναι κάτι που οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν στο κεφάλι τους και το στυλ που έλκει τα αντρικά βλέμματα σε μια γυναίκα.

Το κομμωτήριο Smart στην Καισαριανή με το έμπειρο προσωπικό του, σας προσφέρουν μια μοναδική προσφορά για να ανανεώσετε την εμφανισή σας φωτίζοντας με ανταύγειες τα μαλλιά σας. Ανανεωθείτε τώρα αγοράζοντας τη μοναδική προσφορά αρχικής αξίας 105€ τώρα μόνο με 33€.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

1) Λούσιμο με επαγγελματικά προϊόντα κομμωτικής για βαθύ καθαρισμό της τρίχας,

2) Κούρεμα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μοντέρνων και κλασικών στυλ και πάντα με τις προτάσεις και την βοήθεια των ειδικών.

3) Ανταύγειες για να φωτίσετε το νέο σας κούρεμα.

4) Ρεφλέ για να τονίσετε και να δώσετε το τελικό χρώμα στις ανταύγειες σας.

5) Θεραπεία ενυδάτωσης για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας.

6) Χτένισμα για να είστε έτοιμες για την έξοδό σας.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 2.30 – 3.00 ώρες.

Χαρίστε και εσείς ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σας ή και στις φίλες σας και αφήστε τους ειδικούς να αναδείξουν την ομορφιά σας.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>