12€ για οκτώ (8) Μαθήματα Αυτοάμυνας Ενηλίκων διάρκειας ενός μήνα, από τον Αθλητικό Σύλλογο “Σπάρτακος’, για να νιώθετε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στο δρόμο. Μια προσφορά αρχικής αξίας 60€ – Έκπτωση 80%

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από admin την Κυριακή, Οκτωβρίου 28th, 2012 με 0 σχόλια

Φοβάστε να κυκλοφορήσετε το βράδυ μόνοι σας; Αισθάνεστε ανασφάλεια και αδυναμία να προστατέψετε τον εαυτό σας;

Η συγκεκριμένη προσφορά ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας που έχει ο σύγχρονος άνθρωπος και απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους μαθητές κάθε ηλικίας, γυναίκες και άνδρες, χωρίς ιδιαίτερα σωματικά προσόντα.

Πρωταρχικός στόχος είναι μέσα από την συστηματική άσκηση:

  • η βελτίωση της ευκινησίας, της αντοχής, των αντανακλαστικών και της ισορροπίας
  • η μυϊκή ενδυνάμωση, η ταχύτητα και η ευλυγισία.

Σε δεύτερη φάση το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτικές τεχνικές, απόλυτα εφαρμόσιμες και προσαρμοσμένες στα μέτρα ενός μέσου ανθρώπου, δανεισμένες από την αρχαία παραδοσιακή τέχνη του TaeKwonDo (αλλά και πιο σύγχρονες), όπως σειρά χτυπημάτων με τα χέρια και λακτισμάτων από μακρινή και μέση απόσταση σε όρθια θέση, άμυνες , μπλοκ, κίνηση στον χώρο με αποφυγές, κλεισίματα, λαβές, ρίψεις, πτώσεις, μάχη στο πάτωμα, πνιγμοί, αντιμετώπιση πολλών αντιπάλων, αφοπλισμοί κ.α.

Η προσφορά περιλαμβάνει μαθήματα αυτοάμυνας διάρκειας ενός μήνα απο την ημερομηνία της πρώτης προπόνησης. Τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη, και είναι μονόωρα από 21:30 έως 22:30.

Oι κάτοχοι των κουπονιών δικαιούνται δωρεάν εγγραφή στον Αθλητικό Σύλλογο και επιπλέον έκπτωση 50% στην ανανέωση της μηνιαίας συνδρομής (30€ αντί 60€).

Σας περιμένουμε μόλις 5 λεπτά απο το μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>