69€ για ένα εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας στο χερι, κέρωμα και γυάλισμα με τη χρηση αλοιφαδόρου με εφαρμογή 3 αλοιφών που επαναφέρουν και προστατεύουν το χρώμα του, αρχικής αξίας 180€ – Έκπτωση 61%

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 14th, 2012 με 0 σχόλια

Τα χρόνια που πέρασαν από την αγορά του, έχουν αφήσει το σημάδι τους επάνω στο αυτοκίνητό σας παρόλο που το προσέχετε σαν τα μάτια σας. Οι μικρογρατζουνιές από σκόνες και απροσεξίες, τα έντομα που κόλλησαν επάνω στο αμάξωμα από την ταχύτητα, οι κουτσουλιές των πουλιών, οι ατμοσφαιρικοί ρύποι, το ρετσίνι από τα δέντρα καθώς και ο ήλιος με την βροχή έχουν αλλοιώσει την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. Το χρώμα του δεν είναι τόσο ζωντανό όπως κάποτε!!! Δεν θα θέλατε να λάμψει ξανά το αυτοκίνητό σας σαν την πρώτη μέρα αγοράς και να νιώσετε και εσείς περήφανος κάτοχος του;

Το Paintbull Περιστερίου είναι εδώ με άλλη μια μοναδική προσφορά για να κάνει το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

1) Εξωτερικό περιποιημένο πλύσιμο στο χέρι για να φύγουν οι βασικές βρωμιές από το σασί.

2) Τρίψιμο με αλοιφαδόρο σε όλο το αυτοκίνητο που περιλαμβάνει:

i) Εφαρμογή χοντρής αλοιφής για κάλυψη των βαθιών και έντονων γρατζουνιών και φθορών που προκαλούν οι εξωτερικοί περιβαλλοντικοί παράγοντες (Σκόνη, Ρετσίνι δέντρου, Έντομα, κλπ..).

ii) Εφαρμογή ψιλής αλοιφής για την επαναφορά του χρώματος του αυτοκινήτου.

iii) Εφαρμογή αλοιφής Titanium για προστασία από μελλοντικές φθορές του χρώματος.

3) Κέρωμα του αυτοκινήτου.

Όλη η διαδικασία της προσφοράς διαρκεί 6 ώρες.

-Με την τεχνική αυτή δεν μπορούν να επανέλθουν έντονες γρατζουνιές ή φθορές που έχουν προκληθεί στο αμάξωμα από κακόβουλες ενέργειες όπως κλειδιά, τρακαρίσματα και άλλες παρεμφερείς συνθήκες.

-Εξαιρούνται αυτοκίνητα τύπου Jeep και Wagon.
Οι κάτοχοι του εκπτωτικού κουπονιού δικαιούνται επιπλέον έκπτωση 20% για υπηρεσίες επισκευής και τοπικής βαφής στο αυτοκίνητό τους.

Σε απλά ή μεταλλικά χρώματα διπλής ή μονής επίστρωσης, οι κλιματικές συνθήκες, οι βούρτσες των πλυντηρίων, η αμμοβολή που δέχεται η επιφάνεια του οχήματoς από τη σκόνη, αλλοιώνουν την επιφάνεια του χρώματος, προσδίνοντας μια θαμπάδα στο όχημα. Μαζί με τις χιλιάδες μικροεκδορές υποβαθμίζει την εμφάνιση του, μειώνοντας καθημερινά την αξία του οχήματος αλλά και την όψη του.
Η Paint Bull, ανάλογα με το πρόβλημα και τον τύπο του χρώματος, χρησιμοποιεί τα κατάλληλα υλικά για να επαναφέρει το όχημα στην αρχική του κατάσταση. Χρησιμοποιώντας 3 διαφορετικές αλοιφές της 3Μ ανάλογες με την ποιότητα του χρώματος, για να αποφευχθεί η θαμπάδα και τα σημάδια της βούρτσας και σε συνδυασμό με επιπλέον κερί για την προστασία του χρώματος, επιτυγχάνει την αύξηση της διάρκειας της καλής κατάστασης του αυτοκινήτου, και πάντα με την τεχνική και την εγγύηση της Paint Bull!