54€ για μια 3μηνη ή 99€ για μια 6μηνη συνδρομή στο γυμναστήριο Your Balance στην Αργυρούπολη, η οποία περιλαμβάνει δωρεάν εγγραφή, ελεύθερη χρήση των οργάνων του γυμναστηρίου, συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα και έκπτωση 15% για ετήσια ανανέωση.

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Τετάρτη, Αυγούστου 1st, 2012 με 0 σχόλια

Έχετε χάσει τη φόρμα σας και θέλετε να γυμναστείτε; Θέλετε να διώξετε τα παραπανήσια κιλά που έχουν συσσωρευτεί επάνω σας μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές; Εχετε κουραστεί από τα γυμναστήρια που κάνουν την άθληση να φαίνετε αγκαρία; Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε!!!

Αποκτήστε τώρα το κουπόνι και ξεκινήστε την 3μηνη ή 6μηνη (απαιτείται η αγορά δυο κουπονιών) συνδρομή σας, οποιαδήποτε στιγμή θέλετε μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Μπορείτε για παράδειγμα να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι σας το εξάμηνο Νοέμβριος-Απρίλιος, για να είστε έτοιμοι για την παραλία και το επόμενο καλοκαίρι.

Με την αγορά δυο κουπονιών μπορείτε είτε να αυξήσετε τη συνδρομή σας απο 3μηνο σε 6μηνο είτε να κάνετε δώρο το 2ο κουπόνι σε ένα φίλο ή φίλη σας για να έχετε παρέα στη γυμναστική σας. Σε κάθε περίπτωση, με την αγορά δυο κουπονιών η συνολική αξία πέφτει στα 99€ καθώς σας επιστρέφουμε 9€ στο λογαριασμό σας, για να αγοράσετε όποτε θέλετε, όποια άλλη απο τις προσφορές μας επιθυμείτε.

Ελάτε και εσείς στην αθλητική οικογένεια του γυμναστηρίου » Your Balance» στην περιοχή της Αργυρούπολης επωφελούμενοι από την παρούσα προσφορά και κάντε την γυμναστική μέρος της ζωής σας με την αγάπη και το πάθος των ειδικών.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Τρείς (3) ή εξι (6) μήνες συνδρομής με πλήρες πρόγραμμα από καταρτισμένους γυμναστές στο γυμναστήριο με δωρεάν εγγραφή.
  • Ελεύθερη χρήση όλων των οργάνων γυμναστικής στο γυμναστήριο (όργανα, ελεύθερα βάρη, ποδήλατα, διάδρομοι κλπ).
  • Ελεύθερη συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα του γυμναστηρίου ( όπως το Spinning και άλλα).
  • Ελεύθερη χρήση της σάουνας του γυμναστηρίου.
  • Έκδοση προγράμματος άθλησης ανάλογα με τον στόχο που επιθυμείτε να επιτύχετε (γράμμωση, μυϊκός όγκος, απώλεια βάρους, συντήρηση κλπ)
  • Ειδικά προγράμματα με εξειδικευμένη γυμναστική για εγκύους και ηλικιωμένους για να μην χάνετε ποτέ την φόρμα σας.
  • Ειδικά προγράμματα εξειδικευμένης άσκησης για αθλητές.

Οι αγοραστές του κουπονιού δικαιούνται επιπλέον έκπτωση 15% για ετήσια ανανεωση της συνδρομής τους μετά την κατανάλωση της προσφοράς.
Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>