40€ για μία 3ήμερη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο Ostria, με θέα τη Θάλασσα μόλις λίγα μέτρα μακριά από την παραλία της Καλαμάτας. Αρχική αξια 160€ – Έκπτωση 75%

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Δευτέρα, Αυγούστου 6th, 2012 με 0 σχόλια

Ζήστε ένα μοναδικό 3ήμερο δίπλα στη θάλασσα! Η όμορφη πόλη της Καλαμάτας με την έντονη ζωή τους Καλοκαιρινούς αλλα και τους Χειμερινούς μήνες είναι πλέον σε απόσταση αναπνοής και από την Αθήνα με την παράδοση της νέας οδικής αρτηρίας. Όλοι θα θέλαμε να αποδράσουμε από την πόλη μερικές ημέρες ώστε να ανανεωθούμε με ξεκούραση και ενέργεια για να κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητά μας. Όλοι έχουμε ανάγκη τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο.

Το ξενοδοχείο Ostria σε απόσταση αναπνοής από την παραλία της Καλαμάτας, σας χαρίζει αυτή τη μοναδική προσφορά, για να τροφοδοτηθείτε με ενέργεια και να ζήσετε ένα μοναδικό τριήμερο σε δίκλινο δωμάτιο με το ταίρι σας μόνο με 40€. Αρχική αξία πακέτου 160€.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 3ήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα τη θάλασσα εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, με πρωινό μπουφέ και late check out.

Παροχές δωματίου:

Κλιματισμός, Τηλέφωνο, Ψυγείο, Τηλεόραση, WiFi, Iδιωτικό μπάνιο με  Hair Dryer, Mπαλκόνι

Ζήστε και εσείς ένα μοναδικό ρομαντικό τριήμερο με τον αγαπημένο/αγαπημένη σας δίπλα στη Θάλασσα και αφήστε την να ταξιδεύσει τις αισθήσεις σας.

Λόγο μεγάλης ζήτησης της προσφοράς τα δωμάτια για τον μήνα Αύγουστο έχουν εξαντληθεί. Μπορείτε να αγοράσετε την προσφορά σας για ένα οποιοδήποτε 3ήμερο από 1/9/12 έως 31/12/2012.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>