29€ από 185€ για την προαγορά πέντε (5) ωρών τεχνικής υποστήριξης των υπολογιστών και του δικτύου σας, από έμπειρους τεχνικούς, τη στιγμή που τη χρειάζεστε, χωρίς αναμονές και περιττά έξοδα. Αρχική αξία 185€ – Έκπτωση 85%

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από admin την Πέμπτη, Αυγούστου 9th, 2012 με 0 σχόλια

Ακόμη πληρώνετε υπέρογκα ποσά για τη συντήρηση των υπολογιστών σας και την υποστήριξη του δικτύου σας; Χρειάζεστε ένα τεχνικό να σας λύσει το πρόβλημα αλλα ποτέ δεν τον βρίσκετε όταν πραγματικά τον χρειάζεστε; Κολλήσατε ιό; Ο υπολογιστής σας καθυστερεί; Δεν μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε email; Δεν λειτουργεί το ασύρματο δίκτυο; Θέλετε να μειώσετε τα κόστη για τη συντήρηση του δικτύου σας; Χρειάζεστε βοήθεια εδώ και τώρα; Χρειάζεστε ένα φίλο και συνεργάτη πάντα δίπλα σας;

Η συγκεκριμένη προσφορά απευθύνεται κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μικρά γραφεία ή επαγγελματίες (SOHO Small Office – Home Office) και περιλαμβάνει προαγορά πέντε (5) ωρώναπομακρυσμένης υποστήριξης μέσω Διαδικτύου -την στιγμή που τη χρειάζεστε χωρίς περιττά έξοδα και μετακινήσεις- απλά κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Remote Support στη σελίδα τεχνικής εξυπηρέτησης (http://support.anyware.gr). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και εδώ.

Το 90% των προβλημάτων που παρουσιάζονται (ιοί, spyware, δυσλειτουργία των Windows, εγκατάσταση προγραμμάτων ή οδηγών συσκευών κ.α.) διορθώνονται άμεσα σε λίγα λεπτά ενώ, βάση στατιστικών, περισσότερο απο το 78% των προβλημάτων που παρουσιάζονται σε ενα ενδοεπιχειρησιακό δίκτυο μπορούν να επιλυθούν με την απομακρυσμένη πρόσβαση ενος έμπειρου τεχνικού χωρίς να απαιτούνται χρονοβόρες και κοστοβόρες μετακινήσεις.

Οι πέντε (5) ώρες αντιστοιχούν σε περίπου 10-20 κλήσεις τεχνικής υποστήριξης (ανάλογα με τη διάρκεια κάθε κλήσης). Η καταχώρηση του αιτήματος υποστήριξης γίνεται είτε στη σελίδα τεχνικής εξυπηρέτησης (ένας τεχνικός θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό) είτε τηλεφωνικά στο 210 6179879.

Η ελάχιστη χρέωση είναι 15 λεπτά, ενώ η κάθε κλήση καταγράφεται και έχετε πρόσβαση ανα πάσα στιγμή στις κλήσεις σας και στο διαθέσιμο χρόνο σας με τον αντίστοιχο κωδικό μέσω του Διαδικτύου.

Εφόσον το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί απομακρυσμένα, ο κάτοχος του κουπονιού μπορεί να παραδώσει τον υπολογιστή του στην έδρα της εταιρίας για περαιτέρω έλεγχο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση (εκτός αν το πρόβλημα δεν εντοπιστεί στο λογισμικό του υπολογιστή και απαιτηθεί η επισκευή/αντικατάσταση κάποιου εξαρτήματος). Οι κάτοχοι του κουπονιού δικαιούνταιεπιπλέον έκπτωση 30%, σε όλες τις υπηρεσίες που απαιτούν επίσκεψη του τεχνικού στο χώρο σας, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογουπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης.

Αποκτήστε το κουπόνι σας μέχρι τη λήξη της προσφοράς και χρησιμοποιήστε τις προαγορασμένες ώρες υποστήριξης όποτε αυτό χρειαστεί.

Αν είστε ιδιώτης ή δεν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη προσφορά αλλα χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη, δείτε αντίστοιχα αυτή την προσφορά ήαγοράστε online οσες ώρες χρειάζεστε.

  • Πατήστε εδώ για να δείτε μια σύντομη παρουσίαση της υπηρεσίας.
  • Δείτε εδώ τον τιμοκατάλογο υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης
  • Δείτε εδώ τη σελίδα καταχώρησης των αιτημάτων σας