76€ για μια 3ήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα τη θάλασσα και πρωινό στο Ξενοδοχείο ΑΛΥΚΕΣ στο Μαρμάρι Ευβοίας, λίγα χιλιόμετρα μακρυά από την Αθήνα. Ιδανικός προορισμός και για το Σαββατοκύριακο. Αρχική αξία 140€.

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Τρίτη, Ιουλίου 3rd, 2012 με 0 σχόλια

Πνιγμένοι από το άγχος της πόλης. Ο καύσωνας του καλοκαιριού σας επιβαρύνει ακόμα περισσότερο. Το μυαλό σας έχει πνιγεί στις σκοτούρες. Θέλετε να φύγετε από την καθημερινότητά σας και να απολαύσετε τον ήλιο, την θάλασσα και το καλό φαγητό, όμως οι υποχρεώσεις σας, δεν σας αφήνουν να απομακρυνθείτε πολύ από την πόλη.

Αποδράστε τώρα σε έναν μαγικό τόπο μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Αθήνας. Το ξενοδοχείο »ΑΛΥΚΕΣ» στην περιοχή του Μαρμαρίου Ευβοίας με την πανέμορφη θέα του στην Θάλασσα του Ευβοικού κόλπου, σας καλεί μέσα από αυτή την μοναδική προσφορά να απολαύσετε ένα ξεκούραστο τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο  με πρωινό με 76€ μόνο αντί της αρχικής αξίας 140€.

Η Προσφορά περιλαμβάνει:

Παραμονή 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις ) σε δίκλυνο επιπλωμένο διαμέρισμα με πρωινό.

Παροχές Δωματίου:

  • TV, Aircondition
  • Ψυγείο & Κουζίνα σε περίπτωση που επιθυμείτε να μαγειρέψετε εντός του δωματίου
  • Θέα στη θάλασσα
  • Free Wifi Internet
  • Δωρεάν χρήση Jacuzzi (στο Jacuzzi Bar του Ξενοδοχείου)

Από την προσφορά εξαιρείται η περίοδος από 10 Αυγούστου έως 20 Αυγούστου λόγω πληρότητας του ξενοδοχείου.

Τοποθεσία
Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα και μόλις μία ώρα από το λιμάνι της Ραφήνας, βρίσκεται το μαγευτικό Μαρμάρι, μία καλή πρόταση για τους εκδρομείς του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο.
Το Μαρμάρι ένα γραφικό χωριό στο νότιο ευβοϊκό κόλπο με μακραίωνη ναυτική παράδοση που συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>