45€ για 6 επισκέψεις που περιλαμβάνουν 1 τέστ μεταβολισμού, 2 εβδομάδες διατροφικής αποτοξίνωσης και 3 θεραπείες λιποδιάλυσης και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας με μηχάνημα LPG απο το κέντρο Μεσογειακής Διαιτας στη Νεα Σμύρνη. Αρχική αξία 250€-Έκπτωση 82%

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Παρασκευή, Ιουλίου 6th, 2012 με 0 σχόλια

Είμαστε ότι τρώμε λέει ένα ρητό. Η διατροφή μας παίζει σημαντικό κομμάτι στον τρόπο ζωής μας και στον τρόπο που διαμορφώνεται μελλοντικά η υγεία μας. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους καρδιαγγειακών νοσημάτων και ζαχαρώδη διαβήτη είναι και η διατροφή. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν  βοηθάει και πολύ αυτή την κατάσταση.

Για το λόγω αυτό το Κέντρο Μεσογειακής Δίαιτας στην Νέα Σμύρνη σας δίνει αυτή τη μοναδική προσφορά προκειμένου να κάνετε την αρχή για ένα όμορφο υγειές σώμα και να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας με την παρούσα προσφορά αρχικής αξίας 250€ τώρα μόνο με 45€.

Η προσφορά προσφέρει 6 επισκέψεις στο Κέντρο Μεσογειακής Δίαιτας που περιλαμβάνουν:

1) Ένα (1) Τέστ Μεταβολισμού με βιοηλεκτρική εξέταση και καταγραφή ιστορικού του ατόμου:

Το τέστ ανιχνεύει, αναλύει και καταγράφει με ακρίβεια στοιχεία για την δραστηριότητα του οργανισμού. Βαθμό παχυσαρκίας- επιπλοκές στο κυκλοφορικό και στο καρδιαγγειακό σύστημα ικανές να προκαλέσουν δυσλειτουργία στη μεταβολική δραστηριότητα του οργανισμού. Έλεγχος Οστεοπενίας, δείκτης μάζας σώματος BMI, προβλήματα αρθρώσεων, διερεύνηση σπλαχνικού λίπους τυχόν έλλειψη πρωτεϊνών, βιταμινών, ιχνοστοιχείων. Τη μεταβολική ικανότητα του οργανισμού, ποσοστό του λιπώδους και μηυκού ιστού, το βάρος υγείας και την ισορροπία ηλεκτρολυτών.

2) Πρόγραμμα 2 εβδομάδων με διατροφή αποτοξίνωσης και παρακολούθηση βάση των αποτελεσμάτων του τέστ.

3) Τρείς (3) θεραπείες λιποδιάλυσης και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας με ειδικό μηχάνημα LPG.

Μια προσφορά για να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας, να ρυθμίσετε την διατροφή σας και να κάνετε το σώμα σας ομορφότερο και πιο υγειές με την φροντίδα των ειδικών στα θέματα διατροφής.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>