42€ για να αποκτήσετε ένα Mini Stepper με ψηφιακό βηματομετρητή και θερμιδομετρητή για να φτιάξετε όμορφα, γραμμωμένα πόδια που θα τραβήξουν τα μάτια των γύρω σας επάνω τους από την εταιρεία PanaGym. Αρχική αξία 85€ – Έκπτωση 50%

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Παρασκευή, Ιουλίου 20th, 2012 με 0 σχόλια

Γερα πόδια, σημαίνει γερή βάση στήριξης για το σώμα μας. Οι συνθήκες του σύγχρονου τρόπου ζωής ενισχύουν την καθιστική ζωή κάνοντας λόγω της έλλειψης άθλησης το σώμα μας να αδυνατεί και να καταπονείτε ευκολότερα. Αφιερώστε και εσείς λίγο χρόνο για την άθλησή σας και προσφέρετε στον εαυτό σας δύναμη και υγεία.

Η Εταιρεία PanaGym με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο του αθλητικού εξοπλισμού και τα όργανα εκγύμνασης, μέσα από αυτή την προσφορά, σας δίνει τη δυνατότητα να γυμναστείτε ευχάριστα στο χώρο σας και σας προσφέρει ένα Mini Stepper με ψηφιακές ηλεκτρονικές ενδείξεις βηματομετρητή και θερμιδομετρητή.

Γυμναστείτε εύκολα στο χώρο σας, ακόμα και μπροστά στην τηλεόρασή του σαλονιού ή ακούγωντας την αγαπημένη σας μουσική και αποκτείστε σφιχτά καλλίγραμμα και αξιοζήλευτα πόδια. Ένα μοναδικό μηχάνημα αρχικής αρχικής αξίας 85€ τώρα μόνο 42€ με την αγορά του κουπονιού.

Τεχνικές Προδιαγραφές Mini Stepper:

Mικρό, εύκολο στη μεταφορά για να το πέρνετε εύκολα μαζί σας αν χρειαστεί. Διαθέτει υδραυλικά αμορτισέρ για ομαλότερη κίνηση και Ψηφιακό Computer με ενδείξεις: χρόνο, θερμίδες, επαναλήψεις. Το χρώμα του είναι μαύρο και το μέγιστο βάρος του χρήστη μπορεί να είναι έως 80 Kg.

Εάν επιθυμείτε και την αγορά ενός μονόζυγου ή ενός στρώματος γυμναστικής Excersice Mat πατήστε εδώ.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>