Windows 8 Release Preview..έφτασε και είναι έτοιμο για δοκιμή!!!

Δημοσιεύθηκε σε Microsoft - Windows, Software - από foivos την Τρίτη, Ιουνίου 12th, 2012 με 0 σχόλια

Όπως είχαμε πει σε προηγούμενη αναφορά μας εδώ η Release Preview των Windows 8 που θα ήταν έτοιμη τον Ιούνιο, είναι πλέον γεγονός.  Την εξελιγμένη νέα έκδοση του λειτουργικού μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα από το Download Page της Microsoft.

Νέα χαρακτηρηστικά, νέος τρόπος σκεψης (μία ακόμα φορά ) και ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά δεν θα υπάρξουν δυσαρεστημένοι πελάτες όπως στην έκδοση Vista. Αν και τα Windows 7 χαρακτηρίζονται ένα από τα πιο σταθερα λειτουργικά της εταιρείας μία αλλαγή σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα είναι αυτό που θα ανανεώσει τους χρήστες και θα φέρει λίγο πιο κοντα τα windows στα tablet.

Η Release Preview είναι σχεδόν έτοιμή έκδοση πριν την επίσημη διάθεσή του λειτουργικού στην αγορά. Στη Έκδοση αυτή έχει ενσωματωθεί ο Adobe Flash Player, έχει καλύτερη παραμετροποίηση της οθόνης έναρξης, και βελτίωση στη χρήση πολλαπλών monitors.

Προβλέψεις τοποθετούν την τελική επίσιμη κυκλοφορία του λειτουργικού προς τον Οκτώβρη όμως ακούγετε πολύ έντονα η πιθανότητα να τα δούμε στο ράφι και νωρίτερα. Μέχρι τότε,…κάντε τις δοκιμές σας με την έκδοση που θα βρείτε εδώ.

Καλούς Πειραματισμούς!!!!