15€ για να ξεθαμπώσετε τα φανάρια του αυτοκινήτου σας, ώστε να βελτιώσετε την εξωτερική του εμφάνιση και να οδηγείτε με ασφάλεια, και επιπλέον έκπτωση 20% σε υπηρεσίες τοπικής βαφής, από το υποκατάστημα της PaintBull στο Περιστέρι – Έκπτωση 62%

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από foivos την Παρασκευή, Ιουνίου 1st, 2012 με 0 σχόλια

Δεν είναι άσχημο να έχετε το αυτοκίνητό σας περιποιημένο, φρεσκοπλυμένο και τα θολωμένα πλαστικά φανάρια να χαλάνε την εμφάνισή του; Επίσης δεν είναι βάσανο να οδηγείτε μέσα στην νύχτα και να έχετε τόοοσο ασθενή φωτισμό στην πορεία σας λόγο των θολών φαναριών σας που νομίζετε ότι έχει καεί κάποια λάμπα;
Το ξέρετε ότι ένα μεγάλο μέρος των ατυχημάτων το βράδυ συμβαίνει γιατί ένα από τα δύο οχήματα δεν είχε καλό φωτισμό; Η αλλαγή- αντικατάσταση ολόκληρων των φαναριών στο 90% των περιπτώσεων κοστίζει μια περιουσία, μιας και το κάθε φανάρι κοστίζει περισσότερο από 150€ – 200€.

Η PaintBull Περιστερίου έχει τη λύση στο πρόβλημα και σας την παρουσιάζει με μια προσφορά γνωριμίας για το δικό σας όχημα. Το νέο πρωτοποριακό σύστημα ξεθαμπώματος πλαστικών φανών αρχικής αξίας 40€ τώρα μόνο με 15€ με την αγορά του κουπονιού!!!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

1) Τρίψιμο και καθαρισμό της διαβρωμένης επιφάνειας με ειδικά υλικά καθαρισμού.

2) Λίανση και απομάκρυνση της διάβρωσης.

3) Απόκατάσταση της διάφανης επιφάνειας του φαναριού.

Οι κάτοχοι του εκπτωτικού κουπονιού κερδίζουν επίσης έκπτωση 20% για υπηρεσίες επισκευής και τοπικής βαφής στο αυτοκίνητό τους.

Το εξιδεικευμένο προσωπικό της  PaintBull στο συνεργείο του Περιστερίου θα αναλάβει με το παρόν κουπόνι να αποκαταστίσει την λάμψη, την γυαλάδα και την διαφάνεια του πλαστικού κρυστάλου των φαναριών σας σε λίγη μόλις ώρα με τη χρήση των πιστωποιημένων και άριστης ποιότητας προϊόντων της 3M!

Η πλειονότητα των νέας τεχνολογίας οχημάτων έχουν πλέον πλαστικό στην θέση του τζαμιού των φαναριών τους, βάσει της ευρωπαικής οδηγίας για μεγαλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος. Το μειονέκτημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι το πλαστικό πολυμερίζεται με τον ήλιο το χρόνο και τη διαφορά θερμοκρασίας και θαμπώνει με αποτέλεσμα τη μείωση της αποτελεσματικότητας του.

Μόνο λίγα λεπτά χρειάζονται και το φανάρι θα έχει την αρχική του όψη και το μέγιστο αποτέλεσμα φωτισμού, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο σε αντίθεση με την αντικατάστασή του. Και όλα αυτά χάρη στις άριστες επισκευαστικές μας τεχνικές και την άρτια εκπαίδευση των συνεργατών μας.

Πάντα με την εγγύηση της Paintbull !!!

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά >>