89€ για έξι (6) θεραπείες καταπολέμησης του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας για όλο το σώμα με μηχάνημα Starvac ή με Laser τοπικού πάχους και δώδεκα (12) θεραπείες σύσφιξης με Ultratone, αρχικής αξίας 750€ -Έκπτωση 88%

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από admin την Τρίτη, Απριλίου 17th, 2012 με 0 σχόλια

Ονειρεύεστε ένα σώμα χωρίς το ενοχλητικό τοπικό πάχος; Θέλετε εν όψη καλοκαιριού να σας θαυμάζουν όλοι στην παραλία και να τραβήξετε τα βλέμματα με το υπέροχο καλλίγραμμο σώμα σας; Βαρεθήκατε να βλέπετε την κυτταρίτιδα και θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας ανώδυνα; Ήρθε η ώρα για την μεγάλη σας αλλαγή!!!

Το Lela Studio by Korina με την εμπειρία των 35χρόνων και το υπεύθυνα και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στο χώρο του αδυνατίσματος και τις αισθητικής σας προσφέρουν με μόνο 89€ ένα πρόγραμμα σύσφιξης, αδυνατίσματος και τόνωσης για τα ευπαθή σημεία σας, αρχικής αξίας 750€.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

1) Έξι (6) θεραπείες για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας εφαρμογής για όλο το σώμα με:

Μηχάνημα Starvac: Το μηχάνημα Starvac είναι μια συσκευή ενδοδερμικού μασάζ με κυλίνδρους όπου με την αναρρόφηση του δέρματος επιταχύνουμε την κυκλοφορία δημιουργώντας υπεραιμία. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

ή

Με μηχάνημα Laser τοπικού πάχους: Το Laser είναι το γνωστό Soft Laser που χρησιμοποιείτε στην αισθητική και η ακτίνα του βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

2) Δώδεκα (12) θεραπείες σύσφιξης με μηχάνημα Ultratone: To Ultratone είναι ένα μηχάνημα νέας τεχνολογίας και χρησιμοποιείται για την σύσφιξη των μυών με τη βοήθεια της ηλεκτροθεραπείας

Η θεραπεία γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 ώρα και 15 λεπτά.

Το μηχάνημα για την θεραπεία του laser βρίσκετε στο υποκατάστημα της Γλυφάδας όπου και εκεί θα πρέπει να γίνει και η αντίστοιχη θεραπεία ενώ το μηχάνημα για την θεραπεία του ενδοδερμικού μασάζ βρίσκετε στο υποκατάστημα Καλλιθέας.

Μια κίνηση για να έρθετε πιο κοντά στην τελειότητα!!!

Δείτε εδώ την προσφορά >>