5€ για ένα χαλαρωτικό massage αρωματοθεραπείας με αιθέρια έλαια διάρκειας μισής ώρας, για όλο το σώμα, απο το Ινστιτούτο Αισθητικής LIPOGEN – The Art Of Beauty (Παγκράτι, Νίκαια, Αίγινα), αρχικής αξίας 50€ – Έκπτωση 90%

Δημοσιεύθηκε σε My-Deals - από admin την Τρίτη, Απριλίου 17th, 2012 με 0 σχόλια

Νιώθετε το σώμα σας ταλαιπωρημένο, πιασμένο και καταπονημένο από την ένταση και το στρες της ημέρας. Έχετε ανάγκη να αφεθείτε στην απόλαυση ενός χαλαρωτικού μασάζ που θα σας αναζωογονήσει, θα σας τονώσει και θα σας κάνει να ξεφύγετε από τους έντονους και αγχωτικούς ρυθμούς της πόλης αποβάλλοντας το στρες της ημέρας που σας κάνει να »τρελαίνεστε», και να νιώσετε ότι βρίσκεστε κάπου αλλού!

Το κατάστημα Lipogen – The Art Of Beauty είναι εδώ για να σας δώσει μια μοναδική προσφορά και να σας οδηγήσει στην χαλάρωση και την απόλαυση μέσα από τα χέρια των ειδικών! Γι′ αυτό το λόγο προσφέρει ένα μοναδικό χαλαρωτικό μασάζ αρωματοθεραπείας με αιθέρια έλαια αρχικής αξίας 50€, μόνο με 5€ με την αγορά του κουπονιού.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Ένα χαλαρωτικό μασάζ αρωματοθεραπείας με αιθέρια έλαια, χρονικής διάρκειας μισής ώρας (30′ λεπτά). Ένα ευχάριστο διάλλειμα που θα σας βοηθήσει να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας ανανεωμένοι και εφοδιασμένοι με ενέργεια.

Περισσότερα εδώ >>