Iphone 7 και iPhone 7 plus – Διαρροή video και φωτογραφιών.

Δημοσιεύθηκε σε Apple - iOS, Mobiles, News - από foivos την Τετάρτη, Ιουλίου 20th, 2016 με 0 σχόλια

Μία μεγάλη διαρροή έχει θορυβήσει την Apple τις τελευταίες ημέρες. Άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κάποιο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω όπως και φωτογραφικό υλικό τα οποία παρουσιάζουν τα νέα, μη επίσημα ανακοινωμένα μοντέλα της εταιρείας.

Φυσικά μιλάμε για τα  iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Τα βίντεο τα παρουσιάζουν σαν έτοιμες ολοκληρωμένες συσκευές και μάλιστα η προβολή γίνεται στο χέρι σε συναρμολογημένη εκδοχή και όχι απλά parts.

Από τα στοιχεία των φωτογραφιών επιβεβαιώνονται οι φήμες για μικρές αλλαγές στο design. Δεν φαίνεται να έχουν γίνει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η οθόνη ακούγεται ότι θα είναι στις 4,7 ίντσες για το iPhone 7 και 5,5 ίντσες για το iPhone 7 Plus. Αν ισχύουν οι φωτογραφίες επιβεβαιώνονται και οι φήμες για την dual κάμερα του iPhone 7 Plus η οποία θα είναι μάλλον 12Mpixel.

Καλό είναι να παίρνουμε μια γεύση αλλά είμαστε επιφυλακτικοί και σύντομα αναμένουμε τα επίσημα νέα για την κυκλοφορία η οποία ακούγεται πως θα είναι κατά το Σεπτέμβρη.