Apple iPhone SE -Έρχεται η νέα συσκευή της Apple με κόστος από 499€. Στην Ελλάδα 7 Απριλίου 2016.

Δημοσιεύθηκε σε Apple - iOS, Mobiles, News - από foivos την Δευτέρα, Απριλίου 4th, 2016 με 0 σχόλια

Λίγες μέρες μετά και την επίσημη ανακοίνωσή του, η νέα συσκευή της Apple με το όνομα iPhone SE είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει και στην Ελληνική αγορά τις επόμενες ημέρες. Το κόστος όπως έχει ανακοινωθεί ξεκινάει από τα 499€ για την έκδοση των 16GB και φτάνει στα 599€ για την έκδοση των 64GB.

Η νέα συσκευή πρόκειται να είναι μικρότερη, από τις τρέχουσες με οθόνη μόλις στις 4 ίντσες και ανάλυσης 1136×640. Η Apple για το iPhone SE έχει χρησιμοποιήσει έναν επεξεργαστή Apple A9 ενώ η μνήμη του είναι στα 2GB RAM. Η συσκευή έχει την κάμερα των iPhone 6s και 6s Plus στα 12Mpixel ενώ θα μπορεί να τραβήξει video 4K και live photos.

Τα αναμενόμενα χρώματα θα είναι τέσσερα (Space Grey, Silver, Gold και Rose Gold) ενώ σχεδιαστικά είναι ίδιο με το iPhone 5s. Τέλος στο home button βλέπουμε και την παρουσία του αισθητήρα Touch ID.

Γενικά θα λέγαμε ότι η συσκευή είναι ένας συνδυασμός δύο – τριών παλαιότερων μοντέλων (iPhone 5s και iPhone 6SiPhone 6S Plus) το οποίο θα προσφέρεται σε προνομιακή τιμή σε σχέση με τα τελευταία της μοντέλα. Το σίγουρο είναι ότι το κοινό θα τα αγαπήσει όπως έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια!